slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση υποψηφιότητας απο τον Ιάκωβο Β. Γιακουμή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 Σεπτεμβρίου 2010



«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ»

Η χώρα μας αντιμετωπίζει μία πολυεπίπεδη κρίση, η οποία είναι αποτέλεσμα κατεστημένων νοοτροπιών ενός κράτους που δεν σέβεται τον εαυτό του, καθώς και αντιλήψεων και πρακτικών που οδήγησαν σε έντονα φαινόμενα διαφθοράς και ατιμωρησίας. Άμεσα αποτελέσματα της κρίσης είναι η στρεβλή οικονομική ανάπτυξη προς όφελος των ολίγων και η κοινωνική και οικονομική αδικία, που παράγει ανισότητα και επιβολή του νόμου και της θέλησης του ισχυρού και όχι δικαιοσύνη για όλους.

Τώρα είναι η ευκαιρία για τις υγιείς .....






δυνάμεις του τόπου και κυρίως για τους νέους ανθρώπους να μετεξελιχθούν από θύματα μίας κρίσης, για την οποία δεν ευθύνονται, σε φορείς του νέου και του προοδευτικού. Η συμμετοχή μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο και μόνο αυτή μπορεί να κάνει την διαφορά και να αλλάξει πορεία σε μία κατά τα άλλα βαλτωμένη κοινωνία. Η μεμψιμοιρία και η παθητική αδιαφορία απέναντι στην αναξιοκρατία, την υποαπασχόληση και την οικονομική ύφεση δεν είναι η λύση. Λύση είναι η συμμετοχή με όλες μας τις δυνάμεις, τις ιδέες και την διεκδικητικότητα που διαθέτουμε, και από κάθε δυνατό μετερίζι, ώστε η χώρα και οι νέες γενιές να βγουν κερδισμένες από αυτήν την δύσκολη περίοδο. Μόνον έτσι μπορούμε να χαράξουμε μία αναπτυξιακή πορεία που θα σέβεται πρωτίστως τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στην συνέχεια το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας.
Με τις σκέψεις αυτές κατά νου, αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, αποδεχόμενος την πρόταση του νυν Δημάρχου Νάξου κ. Νίκου Μαράκη για συμπαράταξη όλων μας προς την κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης του συνόλου της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, κατερχόμενος στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.
Όραμα και απαίτησή μου είναι να αλλάξουμε ταχύτητα (και σε μερικές περιπτώσεις οπτική) για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας. Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των νησιών μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την βελτίωση των υποδομών (δρόμοι, λιμάνι, αεροδρόμιο), των υπηρεσιών υγείας και παιδείας και των δυνατοτήτων αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου (πολιτισμός, αθλητισμός, παράδοση) σε συνδυασμό με την βελτίωση του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος (χωροταξία, διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, ανακύκλωση) είναι η προτεραιότητά μου και ο λόγος εμπλοκής μου με τα κοινά των νησιών μας.
Βιογραφικά στοιχεία μου μπορούν να βρεθούν στο προσωπικό μου ιστοχώρο (blog): yakoumis.blogspot.com και στην σελίδα μου στο facebook(http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1557200314). Οι ιστοσελίδες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαδικτυακοί χώροι ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Ιάκωβος Β. Γιακουμής
Απεράθου Νάξου
Τηλέφωνο: 6936602700
E-mail: yakoumis@igvp.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ..ΓΕΛΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

γελάμε και ξεκαρδιζόμαστε.
αυτός δεν υπερθεμάτιζε τις ανεμογεννητριες της ΕΟΦΛΙΝ και του ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ που θα καταστρεψουν την Νάξο και θα τα οικονομάνε λίγοι ενώ οι πολλοί θα πληρωνουν πανακριβα το ηλεκτρικό ρεύμα;

ο πασόκος γιακουμής έχει κατανοησει ότι ως επαγγελματίας πασόκος θα προσποριζει πολλά περισσότερα αν γαντζωθεί σε καμιά καρέκλα του φασιστικού καλλικράτη!!!
το χειρότερο όλων όμως είναι ότι δεν έχουν μνήμη και μιλάνε σαν να μην έχουμε και εμείς!!!
ντροπή

Ανώνυμος είπε...

ποσα ψεματα θα λενε ακομα.εμεις βαρεθηκαμε να τα ακουμε.αυτοι δε βαρεθηκαν να τα λενε?λιγο να ντραπουν να κοκκινησουν. να κυκλοφορησουν στο νησι να ακουσουν τι λεγετε τι μουρμουριετε.

Ανώνυμος είπε...

Που είδατε κύριε στοιχεία για ¨τις μεγάλες ταχύτητες¨
και την ισόρροπη ανάπτυξη στη συνδιασμό που επιλέξατε;
Πείτε μας ένα παράδειγμα που συνηγορεί την επιλογή σας.
Πληροφορήστε μας για ΜΙΑ έστω ΜΙΑ ευαισθησία και αντίστοιχη
δραστηριότητα από το συνδιασμό που επιλέξατε
για τον πολιτισμό του τόπου μας τα τέσσερα χρόνια δημαρχιακής
θητείας.
Επειδή τέτοιου είδους ¨διαγγέλματα καθόδου¨
στο ραντεβού με την ιστορία, απευθύνονται μόνον σε ιθαγενείς,
μην δικαιολογείσθε κύριε.
Οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που ¨βιάζουν¨την ιστορία
ντε και καλά να τους στεφανώσει για μηδενική προσφορά,
είναι εξ αρχής αναλώσιμοι.
Είσθε και σείς ίδιος με αυτούς που επιλέξατε:
Αμετανόητος και θλιβερή ΡΗΓΙΑ καρικατούρα.

Ανώνυμος είπε...

τι σκατε βρε παιδια ουτε η μανα του δεν τον ξερει

Ανώνυμος είπε...

Δώστε τόπο στα νιάτα, στους άφθαρτους και στους έντιμους. Είμαι εδώ με πρόταση για το μέλλον, με όραμα για τα νησιά μας, με ύφος και ήθος. Προχώρα αγόρι μου, κι εμείς θα σε στηρίζουμε. Δώσε αέρα στο όνειρό μας, φτερά στην ελπίδα μας. Ραντεβού στις 8 Νομεβρίου με τον Ιάκωβο αντιδήμαρχο. ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΙΑΚΩΒΟ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ