slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαμάχη

Διαμάχη ανάμεσα στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νάξου, με αφορμή το υλικό που επιλέχθηκε από την ανάδοχο εταιρία για την επίστρωση των πεζοδρομίων στη χερσαία ζώνη του λιμανιού. Ο πρόεδρος του Οργάνου Μανώλης Μανωλάς, αφ...ού άφησε αιχμές σε βάρος τις Τεχνικής Υπηρεσίας πρότεινε (έγινε ομόφωνα δεκτό από τα μέλη του Δ.Σ.) τη σύσταση επιτροπής η οποία θα εξετάσει τη μελέτη του έργου και θα προτείνει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, με πρόθεση αυτά να είναι από επιχειρήσεις της Νάξου και όχι από εισαγωγές, όπως αποφάσισε η ανάδοχος εταιρία. Εν τω μεταξύ, νέα έντονη διαμαρτυρία εξέδωσαν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μαρμάρου στη Νάξο σε βάρος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΑΞΙΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΑΝΩΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΛΗΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε!!!!!!!!!
Πιέσεις για να υποχωρήσει και να μην θέσει υποψηφιότητα δέχεται ο Δημήτρης Λιανός σύμφωνα με πληροφορίες. Πολλοί είναι οι Νεοδημοκράτες που πιστεύουν ότι η υποψηφιότητά του είναι "δάκτυλος" Μαράκη, προκειμένου να εμφανιστεί διχασμένη η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές. Πάντως, ο κ. Λιανός διαψεύδει αυτές τις φήμες και δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος, αν και δε θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του με κάποιους από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε ψωλια που θα φαει ο χοντρος την δευτερη κυριακη