slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας ευχαριστεί…

ark/alexiou_synaylia_1810_mpros.jpg …θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της συναυλίας με τις Χάρις Αλεξίου & Μάρθα Φριντζήλα.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«Α .Μ .Ε .Σ ΝΗΡΕΑΣ»

Έτος ιδρύσεως 1959 Νάουσα Πάρου

Νάουσα Πάρου 23/08/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της συναυλίας στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου στις 16/8 με τις Χάρις Αλεξίου & Μάρθα Φριντζήλα.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου για την παραχώρηση του Σταδίου καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους με την εικόνα του Σταδίου μετά τη λήξη της Συναυλίας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας τις εταιρίες Catering Αλιπράντης και Σκανδάλης Α.Ε. για τις δωρεάν παροχές τους, τα ξενοδοχεία Porto Paros και Saint George για την δωρεάν φιλοξενία μελών του καλλιτεχνικού σχήματος, , το τουριστικό γραφείο Ανεμόμυλος για την δωρεάν παροχή μετακινήσεων, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης, τα 18 καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Πάρο που μας βοήθησαν στην προπώληση των εισιτηρίων, τον εργολάβο Παπαδόπουλο Γιάννη και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν αφιλοκερδώς την βραδιά της συναυλίας στο Στάδιο για την καλύτερη διεξαγωγή της.



Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΙΓΟΣ

Αντ’ αυτών
ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: