slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επικοινωνίας το ανάγνωσμα

- Πωπω!! Τι έκανε η Νέα Δημοκρατία τα 5 χρόνια που ήτανε στην κυβέρνηση;
- Τι έκανε? Ρωτάς...

- Σκάνδαλα... σκάνδαλα... σκάνδαλα... σου λέει ο απολιτίκ φίλος σου.
- Τι έγινε στην υπόθεση Ζαχόπουλου? τον ρωτάς. Ποιο είναι το κατηγορητήριο?

Σιωπή …

Όλα αυτά με οδηγούν σε σκέψεις...

Μήπως ήρθε η ώρα πραγματικά να πει ο Καραμανλής γιατί δεν τόλμησε να κάνει ότι έπρεπε? Μήπως να πει ότι είχε μια εχθρική δημόσια διοίκηση και κάποια ΜΜΕξημέρωσης που του τα χώνανε από το πρωί μέχρι το βράδυ?

Μην πάμε μακριά παιδιά ας θυμηθούμε όλοι τον Δεκέμβρη του 2008. Όταν σε μια νύχτα χιλιάδες άτομα κατέστρεφαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ξεχάσατε ότι τα κανάλια σε συνεχή σύνδεση ουσιαστικά λέγανε στο κόσμο να βγει και να σπάσει? Και όσοι γελάνε όταν ακούνε για συνωμοσιολογίες και λοιπά ένα να σκεφτούν: Την προτροπή του BBC που έλεγε στους αναγνώστες του να συμβουλεύονται το Indymedia για την ενημέρωση από την Ελλάδα!!!

Και που ήταν η ΟΝΝΕδ τότε; Και τι να κάνει θα πουν κάποιοι φιλελεύθεροι του χώρου μας -που στηρίζουν την παρασιτική οικονομία δηλαδή και μας μιλάνε για ελεύθερη αγορά?

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε άτυπα να προστατεύσει την ατομική ιδιοκτησία που η προστασία της είναι κατοχυρωμένη από το σύνταγμα του... 1864!! Να στηρίξει την μεσαία τάξη των εμπόρων ραχοκοκαλιά του κράτους αλλά και της παράταξης. Να δείξει ότι δεν είναι μόνο για καμιά πορεία στην τελευταία συγκέντρωση πριν τις εκλογές.

Απ' την άλλη βέβαια είχαμε φτάσει στο σημείο οι δημοσιοκάφροι να μην λένε τίποτα σε αυτούς που σπάνε και να κριτικάρουν αυτούς που προστατεύουν τις περιουσίες τους ή έστω που δεν θέλουν να γίνει μπάχαλο η πόλη τους!!! Είμασταν δηλ. στο έλεος αυτού του δημοσιοκάφρου που τον έχει δείρει η πεθερά του το μεσημέρι και θέλει να ξεδώσει με αιτία τι? Ότι πέθανε ένα παιδί από έναν αστυνομικό δεν ήταν στα καλά του.

Δηλαδή φέτος με τους τρεις νεκρούς στην Τράπεζα δεν έπρεπε να γίνει χαμός? Αλλά ξέχασα!! Έχουμε κυβέρνηση των δημοκράταρων του Πασοκ μεαποτέλεσμα να μην βγάλει κανένας άχνα για τους νεκρούς όπως συμβαίνει και με τα μέτρα του ΔΝΤ (που καμία σχέση με ανάπτυξη και παραγωγή δεν έχουν) αφού μας έχουν περάσει την καραμέλα ότι πρέπει να γίνουν αλλιώς χαθήκαμε!!

Θα αφήσουμε και αυτή την φορά τα ΜΜΕκποίησης να αλωνίζουν?

Κυρίαρχε φιλελεύθερε λαέ αυτή την φορά πάρε την υπόθεση στα χέρια σου!! Εξήγησε στο κόσμο γιατί έπρεπε να πούμε ΟΧΙ στο ΔΝΤ και στην τροικανή Δημοκρατία. Το μνημόνιο δεν έχει ΚΑΜΙΑ πρόνοια για ανάπτυξη. Το μόνο που κάνει είναι αν προσπαθεί να μειώσει ελλείματα με την μείωση των μισθών χωρίς να πειράζει την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και να φορολογεί ασύστολα της επιχειρήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: