slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χειροκροτούνται παντού οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, βρίζονται οι της Ν.Δ.

Όπου κι αν βρεθούν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό.

Ο ελληνικός λαός, ανταποδίδει τα μέτρα λιτότητας, τη μείωση των μισθών, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, την παροχή 35 δις στις τράπεζες για τη στήριξη του τραπεζικού συστήματος, την αύξηση του ΦΠΑ και των λοιπών φόρων, ώστε να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας και τη σύνδεσή μας με το ασφαλές καταφύγιο του Δ.Ν.Τ., με αγάπη, αγκαλιές και χειροκροτήματα για τον Γιώργο και την παρέα του.

Αντίθετα, επιτίθεται με μένος εναντίον των υπουργών της Ν.Δ. , που...



κρατούσαν το ΦΠΑ στα απαράδεκτα επίπεδα του 18%, που έδιναν σύνταξη στις γυνάικες με ανήλικα στα 55 (!), που έδιναν αυξήσεις 4,8% την ώρα που η χώρα βυθιζόταν στα χρέη.

Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει;

Στην Πάρο βρίσκονται ταυτόχρονα, ο Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Ραγκούσης και άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Δημήτρης Σιούφας της Ν.Δ.

Αύριο σε όλες τις εφημερίδες θα διαβάσετε την αλήθεια!

Ότι ο κόσμος επιτίθεται στους Υπουργούς ...της Ν.Δ. και όχι, φυσικά σε αυτούς του ΠΑΣΟΚ, όπως ονειρεύονται μερικοί οπαδοί της Ν.Δ.

Δείτε εδώ π.χ. και αύριο δείτε τις εφημερίδες.

Βλέπετε πουθενά να μιλάνε για δυσαρέσκεια του κόσμου εναντίον αυτής της κυβέρνησης; Ο κόσμος τα 'χει με τη Ν.Δ. Αυτό δεν βλέπετε παντού; Είδατε κανένα άρθρο στις εφημερίδες που να λέει "πολίτης έφτυσε Υπουργό του ΠΑΣΟΚ;" Δεν έγινε, για αυτό δεν το είδατε.

Ξαναδιαβάστε τώρα αυτό για να καταλαβαίνετε πώς δημιουργούνται οι "εξεγέρσεις" και πώς κάποιοι ...φτύνουν αυθορμήτ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε στο Πρωτο θεμα το αρθρο για το επεισοδιο με τον Σουφλια στην Αλυκη να δειτε πως γινεται το ασπρο μαυρο.
Ο αλητηριος δημοσιογραφισκος της πλακας δινει την δικη του εκδοχη στο συμβαν και δεν λεει την αληθεια.
Οσο για τους παριανους εχοντας γνωση σας λεω οτι τον Ραγκουση τον ονομαζουν Δουκα της Παρου για δε τον Jeofry ουτε ζωγραφιστο δεν τον θελουν για αυτο και μονο στις ταβερνες και στα μαγαζια κομματοσκυλλων παει.