slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

σως η πιο μαυρισμένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης


Σήμερα είχε άτυπο υπουργικό συμβούλιο. Εκεί παρέλασαν κατάμαυροι οι περισσότεροι από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε εμφανιστεί με τροπικό μαύρισμα ο πρωθυπουργός (Ποιός δουλεύει και ποιός μας δουλεύει- http://www.antinews.gr/?p=57732), ο οποίος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον –κατάλευκο- ισραηλινό πρωθυπουργό, Νετανιάχου και την κρουαζιέρα τους στον Πόρο, αναχώρησε και πάλι για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη. Προηγουμένως, ως γνωστόν, είχε «οργώσει» το Αιγαίο.

Την ίδια περίπου ώρα λοιπόν, που ο έγχρωμος, Lamar Odom της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ μοίραζε αυτόγραφα σε παιδιά από ακαδημίες μπάσκετ, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο μέγαρο Μαξίμου εμφανίζονταν οι ηλιοκαμμένοι υπουργοί. Αυτοί που ακολούθησαν το παράδειγμα του πρωθυπουργού κατά πόδας, ήταν κατά σειρά μαυρίσματος οι εξής:

Πρώτος: Ανδρέας Λοβέρδος. Υπουργός «Απασχόλησης», ο άνθρωπος που γονάτισε τους Ελληνες με το Ασφαλιστικό.

Δεύτερος: Γιάννης Ραγκούσης. Υπουργός Εσωτερικών, που προαλοίφεται για υπερυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Τρίτος: Μιχάλης Ρέππας. Ετοιμος να πουλήσει τα «ασημικά» των ΔΕΚΟ, ο άνθρωπος που κρατάει τις επαφές με τους μεγαλοεργολάβους. Αφού «καθάρισε», με τη βοήθεια του Mega, με τους φορτηγατζήδες, δικαιούτο παρατεταμένες διακοπές.

Λιγότερο, αλλά διόλου ευκαταφρόνητα, μαύρισαν οι: Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Βενιζέλος (καθόταν φαίνεται κάτω από την τέντα του υπερπολυτελούς κότερου, με το οποίο έκανε βόλτες), ακόμα και η Ξενογιαννακοπούλου.

Δεν μαύρισε ο Μ.Χρυσοχοΐδης. Λέγεται ότι έφευγε μόνο το Σαββατοκύριακο. Ο κατά τα λοιπά λαλίστατος, αλλά έχων το στόμα του κλειστό τους τελευταίους μήνες, μετά από δύο θανάτους που προκάλεσαν τρομοκρατικές επιθέσεις, σύμφωνα με φήμες από το περιβάλλον του, «μαγειρεύει» κάτι σχετικά με την τρομοκρατία, ενώ οργανώνεται ενόψει ανασχηματισμού. Να σημειωθεί ότι ένα από τα θέματα του «άτυπου» (;) υπουργικού συμβούλιου ήταν το μεγάλο «αγκάθι» του κέντρου της Αθήνας (εγκληματικότητα, πορνεία, ναρκωτικά, κ.ο.κ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: