slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπάιλας ΤΕΛΟΣ το έφαγαν οι …φίλοι του στα λασπόνερα

Τώρα κ. Νομάρχα μου μπορείτε να μιλήσετε ελευθέρα όπως είπατε σήμερα μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων και να μας αποκαλύψετε ποιοι προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό σας και τελικά κατάφερα να κάψουν την προσπάθειά του να είστε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Πουσσαίος, Θεολογίτου για Αντιπεριφερειάρχες

Δυο ονόματα από τις Κυκλάδες, από το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., παίζουν γερά στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δυο ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη που, εκτός μεγάλου απροόπτου, θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.




Η πηγή μας
είναι έγκυρη. Όπως μας αποκάλυψε οι προτάσεις έχουν γίνει για τις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών στη Σοφία Θεολογίτου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και στο Γιώργο Πουσσαίο Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ. Και οι δυο προέρχονται από τις Κυκλάδες.
Μένει να δούμε αν θα αποδεχθούν τις προτάσεις τόσο η κ. Θεολογίτου όσο και ο κ. Πουσσαίος.

Για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη έπαιζε, όχι και τόσο δυνατά, και το όνομα του Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα। Μετά και το χθεσινό δημοσίευμα της Κυριακάτικης Καθημερινής, σχετικά με τη δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Σύρου, η πιθανή υποψηφιότητά του «κάηκε»…

www.parianostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: