slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Beach Volley,



Το πάνελ της συνέντευξης Τύπου. Από αριστερά: Θάνος Σταματάκης, Ενρίκε Γκόμες, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτρης Βελώνης.
Το πάνελ της συνέντευξης Τύπου. Από αριστερά: Θάνος Σταματάκης, Ενρίκε Γκόμες, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτρης Βελώνης.
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από παντού προς τον Δήμο Κω
(. : 24-08-2010)

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμο της Κω για την ανάληψη για μια ακόμη φορά ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Volley, εξέφρασε ο Δημήτρης Βελώνης, μέλος της Επιτροπής Beach Volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρβωταθλήματος Κάτω των 23 ετών που αρχίζει την Τετάρτη στη Μαρίνα της Κω.

«Καλώ όλους τους φιλάθλους της Κω, όπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος, να γεμίσουν τις κερκίδες του Κεντρικού Γηπέδου, για να απολαύσουν υψηλού επιπέδου θέαμα», είπε ο κ. Βελώνης, αναφερόμενος στις 24 ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών από 25 συνολικά χώρες, που θα αγωνισθούν στην Κω μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου.

«Προσπάθειες σαν κι αυτή του Δήμου Κω συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος του Beach Volley», κατέληξε ο κ. Βελώνης.

Ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, τόνισε ότι η πόλη της Κω επελέγη για δεύτερη διαδοχική χρονιά να αναλάβει την διοργάνωση, επικρατώντας των άλλων δύο διεκδικητών, από τη Γαλλίας και το Ισραήλ.

Ευχαριστίες προς τη Δημοτική αρχή για την άρτια οργάνωση του Πρωταθλήματος εξέφρασε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Πορτογάλος Ενρίκε Γκόμες, που ευχήθηκε οι ελληνικές ομάδες να διακριθούν σ’ αυτή τη διοργάνωση και η διοργανώτρια χώρα να έχει παρουσία στους τελικούς του Σαββάτου.

«Ο στόχος επιτεύχθηκε να αποδείξουμε ότι το νησί και η Ελλάδα εξακολουθούν να είναι δυνάμεις στις οποίες μπορεί κανείς να βασιστεί ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές», κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Κω και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Θάνος Σταματάκης. «Επιθυμία μας είναι η Κως να αναδειχθεί σε επώνυμο αθλητικό προορισμό, όχι μόνο με την ανάληψη διοργανώσεων του Beach Volley, αλλά και με άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: