slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξύπνησες επιτέλους μ-------α αναγνώστη;


EFIMERIDES.jpg



Βουλιάζουν οι κυριακάτικες φυλλάδες καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται οτι το τελευταίο πράγμα που υπηρετούν είναι η δημοσιογραφία και η αλήθεια.

Αιχμάλωτες των θαλασσοδανείων απο τις άθλιες τράπεζες οι οποίες επιβάλλουν γραμμή υπερ του Μνημονίου, έχουν μετατραπεί σε τυπωμένα κωλόχαρτα, δίχως αισθητική και ρεπορτάζ με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες κι αυτές βυθίζονται στην ανυποληψία λόγω της φτηνιάρικης λατρείας της κίτρινης εκδοχής που υπηρετούν.

Ενα συνοθύλευμα εκδοτικού υπόκοσμου που φυτοζωεί απο τους εκβιασμούς στην εκπορνευμένη εξουσία με περίσσευμα θράσους, είναι οι ισχυροί των ΜΜΕ.

Στη πραγματικότητα πρόκειται για ανθρωπάκια του κερατά που γιγαντώθηκαν και εξαιτίας των ευρώ που πληρώνεις εσύ ο μαλάκας, για ν αγοράσεις τις φυλλάδες τους.

Εαν εσύ μαλάκα αναγνώστη γνώριζες προσωπικά το πως και κυρίως απο ποιούς στελεχώνονται οι εφημερίδες που αγοράζεις δεν θα τις χρησιμοποιούσες ούτε για περιτύλιγμα των δύστυχων ψαριών.

Εαν εσύ μαλάκα αναγνώστη που τρέχεις με τις παντόφλες το πρωί της Κυριακής στην Αλβανίδα περιφτερού, για ν αγοράσεις το έντυπο πατασαβούρι, δημιούργημα ανθρώπων δίχως αισθητική, στυλ και γνώση του αντικειμένου,-κάτι ξιπασμένα σούργελα- δεν ήσουν τόσο σαβουρομαλάκας και είχες απαιτήσεις απο το προιόν που πληρώνεις, πιθανόν αυτό το Μνημόνιο και το ανυπόληπτο νομοσχέδιο του Λοβέρδου, να μην σου είχε μπει στο κώλο.

Αλλά είσαι τόσο μαλάκας, αδελφέ μου. Μα τόσο μαλάκας σαν αγοραστής- αναγνώστης.

Τόσο πατσαβουρομαλάκας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η επιλογή σου, τις τελευταίες Κυριακές, να μην αγοράζεις τις πατσαβουροφυλλάδες τους, δεν είναι κάτι συγκυριακό αλλά αποτέλεσμα της όποιας φαιάς ουσίας σου έχει απομείνει.

Μαλάκα, ε μαλάκα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: