slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ।ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ।ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ।
Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ;ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;ταρζανακος

ο δεξιος είπε...

επειδη φιλε ταρζανακο τους ξερω σου λεω οτι δεν ειναι ετσι και θα τοδιαπιστωσεις και εσυ πολυ γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε δεξιέ το όνομα το έχεις υιοθέτηση για φιγούρα ή είσαι και εσύ από εκείνους που είσαι ΔΕΞΙΟΣ όταν σε συμφέρει και αναλόγως σε ικανοποιεί. Το λέω αυτό γιατί έμαθα ότι η κίνηση ¨ΝΕΟΝ¨ είναι δεξιοί & αυτοί με αναρχικά στοιχειά αφού ξέρουν εδώ και τόσο καιρό ότι υπάρχει χρησμένος από την Ν.Δ. υποψήφιος στη Νάξο ή κάνω λάθος, δεν είναι ο ΜΑΡΑΓΑΡΙΤΗΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ? ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΓΓΥΑ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ…. ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ..ΤΟΥΒΛΑ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ..ΜΑΚΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ..ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 6ΟΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ. ταρζανακος