slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παραλίγο να λιντσάρουν εφοριακούς !!!

Η λαϊκή οργή όταν ξεσπάσει δύσκολα μπορεί να μαζευτεί, ας το έχει κατά νου η κυβέρνηση http://m-epikaira.gr/mepik/uploads/2010/03/dimosio-grivas_opt.jpgπροτού δούμε πολύ άσχημες εξελίξεις και εικόνες σαν κι αυτήν.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό είναι μια υπόθεση που έλαβε χώρα στις Ράχες, ένα χωριό στην Ικαρία. Πήγαν λοιπόν εκεί τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ να κάνουν ελέγχους και να κόψουν πρόστιμα, αλλά έφυγαν κακήν – κακώς. Μια ομάδα 50 ατόμων, κυρίως καταστηματάρχες άρχισαν να τους βρίζουν και σχεδόν τους προπηλάκισαν λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει ευρώ στην τσέπη τους, η κατάστασή τους είναι τραγική, οπότε δεν μπορεί να έρχονται για να κάνουν ελέγχους.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει και οι εφοριακοί γλίτωσαν το λιντσάρισμα, ύστερα από επέμβαση των ψυχραιμότερων .

Η εικόνα αυτή θα είναι πολύ συχνή τους επόμενους μήνες αφού η αγορά βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, δεν έχουν να πληρώσουν τα χρέη και τους φόρους τους και θα βρεθούν χιλιάδες επιχειρήσεις απέναντι στον ΣΔΟΕ και το κράτος.

Οικονομική ανταρσία, λέγεται αυτό και έπειτα ακολουθεί κοινωνική εξέγερση. Ας έχουν γνώση οι φύλακες ή γενικά οι πολιτικοί ταγοί της χώρας διότι με όσα συμβαίνουν στον κόσμο, θα τους πάρουν με τις πέτρες. Και πρώτους απ’ όλους όσους αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία να διαλύσουν μια κοινωνία ολόκληρη και να αιχμαλωτίσουν μελλοντικές γενιές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για σκεφτητε,να χρωστας στο μπουρδελοτεβε, να εχεις να κανεις σεφτε 10 μερες,να σε σφραγισουν,να χρωστας νοικια, και να μπουν οι μαλακοραμπο να σου βαλουν προστιμα. μας λενε οτι δηθεν θα πιασουν τους μεγαλους σε μυκονο σαντορινη για να κοιμησουν το λαο,και στο τελος θα τους ξαναλαδωσουν και δεν θα γινει τιποτα. ε σφαλιαρες που θα πεσουν.
αγγελιοφορος