slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πάγκαλος του ζήτησε αδειόχαρτο

Ο Πάγκαλος του ζήτησε αδειόχαρτο

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΡΑΖΕΤΕ στον αθηναϊκό καύσωνα , αγωνιώντας για το πώς θα τα βγάλετε πέρα το χειμώνα που έρχεται, ο γείτονάς σας συνεχίζει απτόητος τις διακοπές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Κυριακή με Πέμπτη απόγευμα παραθέριζε στο μαγευτικό Πόρο. Πέμπτη βράδυ πάει μια βόλτα μέχρι την Αθήνα για να ποτίσει τις γλάστρες και να δει αν έχει μπει κανένας στο σπίτι, γιατί, καλός ο Χρυσοχοΐδης αλλά να έχουμε το νου μας, και ξαναγυρίζει στον Πόρο για να συνεχίσει τα μπάνια του.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ δεν έχει ακόμα αεροδρόμιο, επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα, για να αναχωρήσει την Τρίτη για τη μαγευτική Σόφια της Βουλγαρίας για κάτι δουλειές, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη βρίσκεται στο Ισραήλ. Φυσικά, με το που θα επιστρέψει την Παρασκευή από το Τελ Αβίβ, ε, Σαββατοκύριακο έρχεται, σε κάποιο νησί θα πάει και πάλι.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ, μέσα σε δύο εβδομάδες, ζήτημα είναι να παρέμεινε στην πολυκατοικία σας δύο τρεις μέρες, ίσα ίσα για να βάλει κάνα πλυντήριο. Λογικό λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να αποτελεί για εσάς ίνδαλμα.

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ο οποίος χειρίζεται μια χαρά το σύστημα και καταφέρνει να κάνει αυτά που εσείς και εμείς ονειρευόμαστε, αλλά ποτέ δεν θα πετύχουμε. Γιατί, πραγματικά, θέλει τέχνη να είσαι πρωθυπουργός σε μια χώρα και να μην πατάς ποτέ το πόδι σου σε αυτήν, παρά μόνο σε μέρη της στα οποία επιτρέπονται το κανό και η ποδηλασία.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, για να καταφέρνεις να πείθεις όλο τον κόσμο για το πόσο σκληρά εργάζεσαι και την ίδια ώρα να απλώνεις την αρίδα σου σε μια μαγευτική παραλία, με την ίδια άνεση που δίνεις συνέντευξη σε ιντερνετικό γαλλικό Μέσο, σε ένα παγκάκι του εθνικού κήπου με φόντο τους φίκους.

Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το αδειόχαρτο που του ζήτησε ο Πάγκαλος για να του βάλει και το επίδομα αδείας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

Μπάρμπας είπε...

Το διάβασα και στον πολίτη.Πολύ δυνατό