slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Το όνειρο του πρώην Δημάρχου Ιου Γεωργίου Πουσσαίου"

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010



"...(και νυν Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης) και του στενού του συνεργάτη και σημερινού δημάρχου ΄Ιου Γεωργίου Βολικάκη …...έγινε πραγματικότητα.
…. Ξαφνικά και μετά από 50 χρόνια τουρισμού στο νησί ο δήμαρχος αντιλήφθηκε ότι εμείς οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων παράλληλα με την παραλαβή των κρατήσεων μας στο λιμάνι, προσπαθούμε να πάρουμε και πελάτες που πιθανόν να μην έχουν κάνει κράτηση και δεν τους αφήνουμε να πάνε προς την πλατεία να δουλέψουν τα τουριστικά γραφεία και το ξενοδοχείο του .
Εβαλε λοιπόν τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Ιου και πήρε μια διάτρητη απόφαση τύπου "αποφασίζουμε και διατάζουμε" που εφαρμόζεται από χθες, να μας στείλει να περιμένουμε τους πελάτες μας 200 μέτρα μακριά από τον σημείο αποβίσασης των, και μάλιστα αντίθετα από την ροή εξόδου του λιμανιού που μονοδρομήθηκε φέτος προς την πλατεία.
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, κανόνισε να μας αστυνομεύει η μισή δύναμη των 24 λιμενικών του λιμεναρχείου Ιου που άξιο διερεύνησης είναι πως ήρθαν φέτος με τέτοια κρίση τόσοι λιμενικοί στην Ιο , να κάνουν τι με 2-3 πλοία που έρχονται τη βδομάδα, να μας βλέπουν στα μάτια και να μας ρίχνουν κλήσεις-πρόστιμα των 300 € και πάνω κατά περίπτωση άν αντιληφθούν ότι δίνουμε τυχόν πληροφορίες για τα καταλύματα μας.
Να μάθετε κύριε δήμαρχε ότι πλέον οι τουρίστες εν έτη 2010 ξέρουν που θα μείνουν πριν έρθουν στο νησί. Τώρα αν δεν έχετε κρατήσεις στο ξενοδοχείο σας δεν σας φταίνε αυτοί που έχουν έστω και αυτές τις λίγες.
Να μας αφήσετε λοιπόν στην πλατεία, εκεί που παραλαμβάνουμε τους πελάτες μας εδώ και 50 χρόνια και να σας λείπουν οι εξυπνάδες."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: