slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όχι νόμιζε ότι θα τη γλύτωνε ο Αβραμόπουλος...

Για να δούμε τώρα που πήραν φωτιά τα μπατζάκια του, όπως δείχνει η παρακάτω είδηση, αν θα υπερασπιστεί το έργο της Κυβέρνησης Καραμανλή ή αν θα συνεχίσει να κάνει ότι ήρθε ουρανοκατέβατος στη ΝΔ στις 29.11.2009 και να ακούει άφωνος τον Χατζηπαπαγάλο του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τον Καραμανλή:

«Στην Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα παραποιημένα στοιχεία που αφορούν το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας και εστάλησαν στη Eurostat.

Τη δικογραφία διαβίβασε στη Βουλή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς από την δικαστική έρευνα προέκυψαν ενδείξεις για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Η δικογραφία απεστάλη, προκειμένου η Βουλή να αποφανθεί εάν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Στο έγγραφό του κ. Τέντε, αναφέρεται ότι η δικογραφία αποστέλλεται στην Βουλή, καθώς «προσέκρουσε» σύμφωνα με τις μηνυτήριες αναφορές, σε ποινικές ευθύνες μελών της προηγούμενης Κυβέρνησης και συγκεκριμένα των μελών που ήταν υπεύθυνοι των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας.

Για την υπόθεση του ψευδούς δημοσιονομικού ελλείμματος είχαν κατατεθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο, μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από τον ΛΑΟΣ και από δύο ιδιώτες και με αφορμή αυτή είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν και αντιΠΑΣΟΚΟΣ και πολέμιος του Πάγκαλου δεν μπορώ να μη του αποδώσω τα εύσημα όσον αφορά τον Αβραμόπουλο.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η ατάκα της 50ετίας.
Τον έχει καλύψει σε όλα 100%.