slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο πόλεμος στην Κοινοτάρχη Αντιπάρου Βαρβάρα Φαρούπου - Μανέτα που αντιστάθηκε στο παρακράτος του ΠΑΣΟΚ κορυφώνεται κατόπιν εντολών του υπουργείου

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καφηρέως Γεώργιος Χουντάσης και Αντιπάρου Βαρβάρα Φαρούπου - Μανέτα. Το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει ως εξής:




«Στο πειθαρχικό με το ερώτημα της παύσης δυο κοινοτάρχες
με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ντόλιου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 27-07-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ντόλιου συγκροτήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του άρθρου 147 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΔΚ, Ν. 3463/ 2006, Α’ 114) προκειμένου να αποφασίσει για την παύση για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος του Προέδρου της Κοινότητας Καφηρέως κ. Γεωργίου Χουντάση και της Προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου, κας Βαρβάρας Φαρούπου - Μανέτα, αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την προαναφερθείσα νομοθεσία, αποτελείται στην πλειοψηφία του από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: