slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαργαρίτη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στη Νάξο

Σήμερα, που το πολιτικό τοπίο σιγά-σιγά αρχίζει και διαμορφώνεται, σας αποκαλύπτουμε ποιες είναι οι προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας για στήριξη υποψήφιων δημάρχων σε έξι νησιά των Κυκλάδων.

Ξεκινάμε από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον κ. Μανώλη Μαργαρίτη. Ο άλλος υποψήφιος που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Νάξου και προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας είναι ο κ. Δημήτρης Λιανός. Ο κ. Λιανός ανακοίνωσε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέβει και είναι: «Δημοτική Δράση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». Επίσης δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει και τους υποψήφιους που θα στηρίξουν τον συνδυασμό του.

Στο Δήμο Θήρας υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η Ν.Δ. θα είναι ο κ. Νίκος Ζωρζος.

Για τον Δήμο Τήνου η στήριξη θα πάει στον νυν δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό.

Για τον Δήμο Σύρου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στηρίξει έναν νέο υποψήφιο τον κ. Αλέξη Αθανασίου, νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ποσειδωνίας..

Στο Δήμο Πάρου το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Η Νέα Δημοκρατία θέλει να κατεβάσει και να στηρίξει δικό της υποψήφιο. Παίζουν τα ονόματα του πρώην Λιμενάρχη κ. Ηλία Κουντρομιχάλη και του πολιτευτή κ. Στρατή Τέλογλου. Η άλλη υποψηφιότητα για τον Δήμο Πάρου που έχει ανακοινωθεί είναι αυτή της νυν Επάρχου Γρηγορίας Πρωτολάτη που μπορεί να προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά η ίδια δηλώνει ότι θα κατέβει ανεξάρτητη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Το σίγουρο είναι ότι ο νυν δήμαρχος -και υποψήφιος για τις επόμενες εκλογές- Χρήστος Βλαχογιάννης στηρίζεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τέλος για τον δήμο Άνδρου οι υποψηφιότητες που προέρχονται πολιτικά από το χώρο της Ν.Δ. είναι πέντε! Αυτή του μέχρι πρότινος Δήμαρχου Χώρας Άνδρου Εμμανουήλ Βαμβουκα, του νυν δημάρχου Υδρούσας Κυριάκου Θωμά και του νυν δημάρχου Κορθίου Γιάννη Γλυνού και δυο ακόμα. Δεν γνωρίζουμε αν τελικά και οι πέντε υποψήφιοι θα φθάσουν μέχρι το τέλος, μέχρι την κάλπη του ερχόμενου Νοεμβρίου. Πάντως ένας, εκ των τριών που αναφέραμε τα ονόματά τους, θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η νεα δημοκρατια μπορει να στηριζει στη ναξο τον μαργαριτη αλλα τους νεοδημοκρατες τους ρωτησαν;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΗΣΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΔ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 13,55,ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.

Μαρία Π. Κ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια στηρίζει Μανόλη Μαργαρίτη και οι δεξιοί ρωτήθηκαν και είχαν και το περιθώριο να προτείνουν όπως και ο κ. Λιανός είχε την ευκαιρία να δηλώσει ότι τον ενδιαφέρουν τα δημοτικά αλλά που …… όταν έβρεχε κρατούσε ομπρέλα … τώρα που του ταξανε ( ο Μαρακης ) θεση τρεχει και δεν φτάνει για να κάνει ζημία στον Μαργαριτη γιατί το στοίχημα είναι όσο ποιο μεγάλη ζημία κάνει τόσο καλύτερη θέση θα πάρει……. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ