slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλα εδώ πληρώνονται


Θυμάστε τον πρώτο Καραμανλή, που το 1989 τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, έσπευσε να τον απαλλάξει λέγοντας το περίφημο «οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή».

Θυμάστε τον δεύτερο Καραμανλή που ενταφίασε όλα τα σκάνδαλα που είχαν αποκαλυφθεί όσο ήταν στην Αντιπολίτευση εν ονόματι μιας ακατανόητης και ανιστόρητης πολιτικής «συναίνεσης και διαλόγου»;

Ε, λοιπόν, όλα εδώ πληρώνονται.....

Κανένας δεν είναι «υπεράνω του νόμου» δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής όταν ρωτήθηκε αν θα διερευνηθούν μέχρι τέλους τυχόν πολιτικές ή και ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην υπόθεση με την παραποίηση των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το εάν ο κ. Καραμανλής θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά ως πρώην πρωθυπουργός, ο κ. Πεταλωτής διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Όπως μάλιστα μας πληροφορούν δημοσιογραφικές πηγές, έδειξε να αδιαφορεί για τη φράση που έχει ειπωθεί παλαιότερα «οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή».

Αδέξιος Δεξιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: