slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύρκος, Μητσοτάκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιώργου προς νέους


Ο Γιώργος απηύθυνε κάλεσμα στους νέους να αναλάβουν τα ηνία. Ανταποκρίθηκαν Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Μητσοτάκης και Λεωνίδας Κύρκος.

Οι νεότεροι είναι απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν το μισθό που τους επιφύλαξαν ο Παπανδρέου με το Λοβέρδο.

Πάντως ο Γιώργος δεν έχει πλήρη γνώση του θέματος. Του μετατρέπουν τα ευρώ σε ισοτιμία δολαρίου για να μπορεί να καταλάβει, τον μπερδεύουν και νομίζει ότι ο βασικός μισθός είναι μεγαλύτερος.

Αν του το εξηγήσει κάποιος και πληροφορηθεί και ότι οι τελικές πληρωμές δεν γίνονται σε γιεν, μπορεί και να υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Ξεπατώθηκαν οι καθαρίστριες να καθαρίζουν μετά την ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό. Πλημμύρισε η βουλή από τα δάκρυα οδύνης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Για να καταλάβετε αυτοί που ήταν στα χαμηλά έδρανα κινδύνευσαν με πνιγμό και φυγαδεύτηκαν με βάρκα

Μόνο ο Παπακωνσταντίνου που είναι ευαίσθητος αφέθηκε να τον παρασύρει το ρεύμα και ατένιζε την Κατσέλη να του κουνάει το μαντήλι

Την ίδια ώρα ο ρομαντικός Βαγγέλης Βενιζέλος σιγοσφύριζε το “άσπρα καράβια τα όνειρά μας…” κι έκλεισε όμορφα η ημέρα

Χρωστάνε στην εφορία και έχουν βίλες στη Μύκονο. Που είναι το παράξενο δεν καταλαβαίνω. Αν πλήρωναν την εφορία δεν θα είχαν βίλες.

Έχουν πάρει επιχορηγήσεις από γερμανική εταιρεία και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτό όμως δεν γίνεται πρωτοσέλιδο.

Πάντως καλά που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο και θα μπορέσουν να ξεκουραστούν ο Παπασπύρος με τον Παναγόπουλο. Σόλες δυο παπουτσιών χάλασαν απ’ τις πορείες.

Οι υπηρετήσαντες στο στρατό γνωρίζουν τι είναι τα τροχιοδεικτικά βλήματα. Ένα τέτοιο έριξε ο Γιώργος με τη δήλωση Καστανίδη για πρόωρες εκλογές.

Η διαφορά μεταξύ ελληνικής οικονομίας και Τιτανικού: Στον Τιτανικό είχε και ορχήστρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: