slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση Siemens με αποδείξεις


Έπειτα από δύο χρόνια δικαστικών ερευνών και εκατοντάδων συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens, σήμερα προστέθηκαν και οι 'αποκαλύψεις' του ΣΔΟΕ. Ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας. Πρόκειται για τα ίδια ονομαστικά τιμολόγια που αφορούσαν αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Siemens και τα οποία έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου ευρώ.
Ωστόσο, η συντονισμένη επαναφορά του θέματος προκαλεί ερωτηματικά. Τόσο σε εμένα, όσο και στους πολίτες. 
Θα αποκαλύψει η εξεταστική επιτροπή σε ποια πρόσωπα κατευθύνθηκαν οι μίζες για συμβάσεις που ζημίωσαν το Ελληνικό δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο;
Θα αποκαλύψει η εξεταστική επιτροπή ποια κόμματα χρηματοδοτήθηκαν και με ποιό τρόπο από τη Siemens;
Γιατί δεν προχωρά η εξεταστική επιτροπή στην αυτονόητη κίνηση της δημοσιοποίησης των πόθεν έσχες όλων των υπουργών που υπέγραψαν συμβάσεις με τη Siemens;
Όσο η Εξεταστική Επιτροπή δεν δίνει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα κινδυνεύει να καταρρακώσει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία της πολιτικής και των πολιτικών.
Παρακάτω βρίσκονται αναρτημένα όλα τα παραστατικά εξόφλησης του συνολικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκα από τη Siemens, σε απάντηση όσων επιμένουν να μιλούν για δωράκια… Τα πραγματικά δώρα ακόμα αναζητούνται.

Kυριάκος Μητσοτάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΡΕ. ΤΑΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΟΛΑ .ΒΓΑΛΑΝΕ ΛΙΓΑ. ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ. Η ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ ΚΙ @ΡΧΙ@ΙΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99.000.000 ΕΥΡΩ ΟΕΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΟΡΟ ΡΕΕΕ; ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΠΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ. ΤΕΛΩΝΕΙΟ; ΦΑΚΕΛΑΚΙ.ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ; ΦΑΚΕΛΑΚΙ.ΕΦΟΡΙΑ;ΦΑΚΕΛΑΚΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ.ΗΜΟΥΝ Ο ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

ο δεξιος είπε...

το προβλημα ειναι ρε ταρζανακο οτι συμφωνω και εγω με οσα γραφεις και αυτο με ανησυχει