slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ!

Τελικά οι σύντροφοι που αντέδρασαν στο διορισμό των ημετέρων του βεζίρη που κυβερνάει τη Νάξο στο συμβούλιο του Νοσοκομείου κάτι ήξεραν !!!!



Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κ. Θεοχάρη Λάμπου να σταματήσει τις ενεργείς εφημερίες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε προς τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας και τον πρόεδρο του επιστημονικού συμβουλίου, ζητά να σταματήσουν οι ενεργείς εφημερίες(24 ώρες στο νοσοκομείο) από τους ειδικευόμενους γιατρούς γιατί στην πράξη δεν πραγματοποιούνται, οι γιατροί τις εκτελούν σαν εφημερίες ετοιμότητας(καλούνται μόνο σε επείγοντα περιστατικά)
Το παρακάτω άρθρο που βρήκαμε στο www.ygeianet.gr, χαρακτηρίζει τους διοικητές των νοσοκομείων"Στρατοπεδάρχες" και αναφέρει:
"Είναι πρωτοφανής η αυθαιρεσία ορισμένων Διοικητών Νοσοκομείων στο ζήτημα των εφημεριών, αλλά και σε αρκετά καθημερινής φύσεως θέματα. Η περίπτωση της Νάξου είναι άκρως ενδεικτική. Μ΄ ένα έγγραφο- μνημείο αυθαιρεσίας, ο Διοικητής αποφαίνεται ότι οι ειδικευμένοι γιατροί δεν θα πραγματοποιούν εφεξής ενεργείς εφημερίες!! Πέραν των ίδιων των γιατρών πρέπει να εξεγερθούν οι τοπικές κοινωνίες και να κηρύξουν ως ανεπιθύμητους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι ως στρατοπεδάρχες αποφαίνονται περικοπές, χωρίς να υπολογίζουν το βαθμό επικινδυνότητας των εντολών που εκτοξεύουν"।

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?