slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με υπομνήματά τοποθετήθηκαν για την παραπομπής τους σε Προανακριτική Επιτροπή οι πρώην υπουργοί, Θ. Ρουσσόπουλος και Α. Κοντός.

Θ. Ρουσσόπουλος: θα επιδιώξω με όλα τα νόμιμα μέσα, ως το τέλος, τη δικαίωσή μου.

Αλέξανδρος Κοντός : η όλη διαδικασία, θεωρώ ότι κινείται
στα πλαίσια της ανάδειξης προκατασκευασμένων ενόχων.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Θ. Ρουσσόπουλος, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση, υποστηρίζει πως «στην εποχή μας, λίγοι είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να ακολουθήσουν τον βασανιστικό δρόμο αναζήτησης της αλήθειας».
«Οι αφορισμοί, οι γενικότητες και τα στερεότυπα που δημιουργήθηκαν σ’ αυτήν την υπόθεση, κυριαρχούν πέρα από το δίκιο και το άδικο. Με σεβασμό στο αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας, σας γνωστοποιώ ότι θα επιδιώξω με όλα τα νόμιμα μέσα, ως το τέλος, τη δικαίωσή μου. Το ήθος και η αξιοπρέπειά μου, ορίζουν το δρόμο αυτής της επιδίωξης, όσο μακρύς και αν είναι» καταλήγει στην επιστολή του ο κος Ρουσόπουλος.

Από πλευράς του, ο Αλέξανδρος Κοντός, στη δική του επιστολή υπενθυμίζει πως έχει τοποθετηθεί αναλυτικά στην υπόθεση, κατά την προηγούμενη σχετική συνεδρίαση της Ολομέλειας και γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μην παραστεί και λάβει μέρος στην όλη διαδικασία, «διότι θεωρώ ότι αυτή κινείται στα πλαίσια της ανάδειξης προκατασκευασμένων ενόχων και προειλημμένων αποφάσεων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εξυπηρετήσει επικοινωνιακές του σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: