slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ: «Είστε κατώτεροι των προσδοκιών του λαού»...

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Και αυστηρές συστάσεις προς τους γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας...
Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της δημοσιονομικής κρίσης εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιώντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο «η ύφεση να γίνει μόνιμη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για ...
την επερχόμενη ύφεση και σημείωσε ότι «αν δεν αποφύγουμε τώρα την περαιτέρω καταβύθιση του δείκτη ανάπτυξης, θα γίνει η ύφεση μόνιμη και θα μπούμε σε φαύλο κύκλο». «Η Ν.Δ. υποδεικνύει τον σωστό δρόμο για να σταθεί ο τόπος όρθιος και να αντέξει», πρόσθεσε.
.Κλιμακώνοντας την επίθεση στην κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι «αποδεικνύεται καθημερινά κατώτερη των προσδοκιών του λαού μας».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς προέβη σε συστάσεις προς τους υπευθύνους των γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τους «να είναι δίπλα στους πολίτες».

Κατά την εισήγησή του στο διαγραμματειακό όργανο της Ν.Δ., απευθύνθηκε προς τους υπευθύνους των γραμματειών και τους είπε:

«Σας έχω ζητήσει ήδη να είστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν μια δύσκολη καθημερινότητα, σας το λέω και σήμερα ακόμη πιο έντονα. Ο ελληνικός λαός σηκώνει βαρύ φορτίο στις πλάτες του και θέλω να μας αισθάνεται ο πολίτης καθημερινά πολύ κοντά του, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του και να παρεμβαίνουμε. Θέλω γραμματείς με καθημερινή παρέμβαση στην κρίση, που δοκιμάζει τον κοινωνικό ιστό και πλήττει την συνοχή της κοινωνίας μας».

«Σας ζητώ, επίσης, να παρακολουθείτε, μαζί με τους τομεάρχες, σε κάθε βήμα και σε κάθε απόφαση αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Η Ν.Δ. πρέπει να είναι παρούσα σε όλα. Μοναδικό κριτήριό μας είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο και στον λαό μας», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε ότι μετά το συνέδριο θα οργανωθεί πρόγραμμα εξορμήσεων των κομματικών στελεχών σε όλη την περιφέρεια και σημείωσε πως το καλοκαίρι θα είναι ένα «καλοκαίρι εξωστρέφειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: