slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σιγοσβήνει το όνειρο μου


Στράφι πήγε η χαρά μας όταν διαβάζαμε πως ο Νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης στρέφεται προς το Δήμο Ρόδου .Και ενώ όλα έδειχναν ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα ήταν ο Π. Ρήγας
Ήρθε ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής κ. Γιάννης Παρασκευάς και όπως όλα δείχνουν χάλασε το όνειρο του κ. Γερμανού Καπίρη -πρώτου επιλαχών και δυο φορές αποτυχών να εκπληρώσει το όνειρο του και να γίνει Βουλευτής- καθώς απείλησε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου σε περίπτωση που δοθεί το χρίσμα στον κ. Γ. Μαχαιρίδη.
Γνωρίζοντας ο τελευταίος τους κινδύνους αποφάσισε εγκαίρως να αποστασιοποιηθεί για να μην βρεθεί μια μέρα «εκτός νυμφώνος», δηλαδή εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Και έτσι ο Νομάρχης κ. Μαχαιρίδης αν και «καιγόταν» μέχρι και πρότινος για τον Δήμο, αποφάσισε ξαφνικά να δηλώσει υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων τον σημερινό Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα. Ο κ. Μπάιλας κατέθεσε αίτημα υποψηφιότητας στην ηλεκτρονική ανοιχτή διαδικασία του Κινήματος για Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων καθώς οι δύο σημερινοί Νομάρχες τα έχουν βρει μεταξύ τους για να συνεργαστούν στις εκλογές.
Η φώτο είναι από τον a-naxio

Δεν υπάρχουν σχόλια: