slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαγειρέματα στο ΠΑΣΟΚ για τον αντιπεριφερειάρχη

   Αίτημα για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κατέθεσε ο Ναξιώτης (φωτό ) Νίκος Πρωτονοτάριος

Μπορεί ο Παναγιώτης Ρήγας να μην κατέθεσε αίτημα για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και να δίνει στήριξη στο πρόσωπο του νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, όπως τον ακούσαμε να λέει χτες το πρωί στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα καταλάβει την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Μια θέση στην οποία, σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελε τον άσπονδο φίλο του σημερινό νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη  Μπάιλα.

Και επειδή ο Τάκης είναι πονηρός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη έχει τη δική του πρόταση για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Μια πρόταση που δεν είναι άλλη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ερμουπόλης κ. Μάνθο Μανθόπουλο.

Η διεκδίκηση της «θέσης» του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων δείχνει να εξελίσσεται σε πραγματική «μάχη». Ο Παναγιώτης Ρήγας πάντως για τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών είπε ότι η επιλογή δεν θα είναι των επικεφαλής άλλα θα γίνει σε κεντρικό επίπεδο, ενώ για τους Δήμους των Κυκλάδων τόνισε ότι θα δοθεί κομματική στήριξη στα μεγάλα νησιά.

Αιτήσεις έχουν καταθέσει κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, όμως σι επικρατέστεροι είναι αυτοί δύο προαναφερόμενοι.

Επισήμως, δεν υπάρχει ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ άλλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του blog μας ο Απερανθίτης Νίκος Πρωτονοτάριος, Πολιτικός Μηχανικός, είναι ο Ναξιώτης που πήρε μέρος στη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής υποψηφιοτήτων από πλευράς ΠΑΣΟΚ για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές καταθέτοντας αίτημα για την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ακουστεί ότι είχε κατατεθεί αίτημα για την υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων από άτομο που είχε καταγωγή από την Νάξο και δεν είχε ξανασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το όνομά του δεν είχε γίνει γνωστό. Το blog μας σήμερα σας αποκαλύπτει ότι το αίτημα αυτό το έχει καταθέσει ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Νίκος Πρωτονοτάριος.

Ο κ. Πρωτονοτάριος, που διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Αθήνα και Νάξο κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου την οποία επισκέπτεται τακτικότατα.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής υποψηφιοτήτων από πλευράς ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Από την Νάξο εκτός του κ. Πρωτονοτάριου, που κατέθεσε αίτημα για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, αίτημα υποψηφιότητας για τον Δήμο Νάξου κατέθεσε και ο νυν Δήμαρχος Νίκος Μαράκης.

 

Από την άλλη ο έτερος ΠΑΣΟΚικός υποψήφιος Θανάσης Γρυλλάκης ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το χρίσμα. Γι' αυτό και δεν κατέθεσε αίτημα υποψηφιότητας και άφησε να διαρρεύσει από το στενό του περιβάλλον, ότι θέλει να καταρτίσει συνδυασμό χωρίς κομματικές στηρίξεις… Τώρα το πόσο πιστευτός μπορεί να γίνει όταν πλαισιώνεται από τον σκληρό ΠΑΣΟΚικό πυρήνα της Νάξου…

Ο ακομμάτιστος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: