slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley στη Νάξο


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley (Μaster 2010) διεξάγεται για δεύτερη φορά στο νησί μας, στην παραλία του Αγ.Γεωργίου από 25-27 Ιουνίου.Το τουρνουά το συνδιοργανώνει ο Δήμος Νάξου με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης .Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας όπου αναμένεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές στην άμμο της πανέμορφης παραλίας του Αγ Γεωργίου.
Kαλή επιτυχία στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ;ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ. ΔΗΛ,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ,ΒΙΓΛΑ,ΠΛΑΚΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ .ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ταρζανακος

ο δεξιος είπε...

οπως πιστευω πως ξερεις ταρζανακο ο αγιος γεωργιος εχει υποβαθμιστει τοσο πολυ με τον δημο της ναξου που δεν πειραζει να γινει και κατι και εδω,και τα μαγαζια που φυτοζωουν δεν πειραζει να δουλεψουν λιγο,και εξαλου εδω στην συγκεκριμενη πλαζ κανουν μπανιο οι περισοτεροι ανθρωποι που δεν μπορουν να χαλασουν χρηματα για αυτοκινητο,μηχανακι ταξι να πανε καπου αλλου .

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα από αυτά που αναφέρετε δεν συμβαίνει κύριοι. Οι διοργανωτές του Bεach volley (της Πανελλήνιας οργάνωσης- όχι οι Ναξιώτες) από πέρυσι έχουν επιλλέξει έπειτα από έρευνα πρίν οριστεί το τουρνουά την άμμο του Αγίου Γεωργίου ως την πλέον ενδεδειγμένη. Πήγανε και Προκόπη και Πλάκα και Αγία Άννα. Στην συνέχεια αφού έγινε το τουρνουά όλες οι ομάδες εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίησή τους επειδή τα ξενοδοχεία είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και κινούνται με τα πόδια και ξεκουράζονται μεταξύ των παιχνιδιών. Κάτι που δεν το βρίσκουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που απέχουν τα ξενοδοχεία μέχρι και 2 ώρες από τον αγωνιστικό χώρο. Η περυσινή διοργάνωση ήταν τέλεια και αυτό έπαιξε ρόλο στο να ξαναγίνει και φέτος. Μάθετε λοιπόν πριν κρίνετε κακόβουλα, την πραγματική διάσταση των γεγονότων και μετά να κάνετε και να λέτε Ταρζανιές. Προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου αλλά η αλήθεια να λέγετε.