slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επί 9 μήνες δεν έχουν κάνει τίποτα για το "σκάνδαλο Βαταπαιδίου"

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών που εποπτεύει τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, επιδεικνύει συμπεριφορές συγκάλυψης... Η Κυβέρνηση, όταν εδώ και μήνες γνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος, είναι απόλυτα εκτεθειμένη, γιατί δεν έχει διατάξει ακόμα έλεγχο από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές».

Σελ. 121-125 του Πορίσματος του ΠΑΣΟΚ για το Βατοπαίδι στην πρώτη εξεταστική που έγινε επί ΝΔ.

Τώρα που κυβερνάνε σχεδόν 9 μήνες το Υπ. Οικονομικών και ο Παπακωνσταντίνου έχουν κάνει τα εξής προκειμένου να "φέρουν στο φως όσα η ΝΔ συγκάλυπτε":

1. Στις 12 Φεβρουαρίου ο Παπακωνσταντίνου δεν έκανε δεκτή την γνωμοδότηση του ΝΣΚ, που πάρθηκε με ψήφους 48 υπέρ και 2 κατά (!!!) να γίνει δεκτή η προσφορά την Μονής να επιστρέψουν τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της (περίπου το 70% και τα υπόλοιπα να αποφασίσει το Κράτος πως θα τα πάρει πίσω) και ακύρωσε την απόφαση Μπέζα....

2. Στις 12 Απριλίου ο Παπακωνσταντίνου παραγγέλνει τη σύσταση δεκατεσσάρων ειδικών συνεργείων φορολογικού ελέγχου της υπόθεσης, δηλαδή έξι μήνες μετά από την ενημέρωσή του από τον κ. Μιχαλόπουλο, διευθυντή φορολογικών ελέγχων, ο οποίος τον ενημέρωσε 9-10-2009 και 13-10-2009 με έγγραφο.

Επί 9 μήνες δηλ. δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ αυτοί που κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι
«επιδεικνύει συμπεριφορές συγκάλυψης»...
δεν έχουν ακυρώσει ούτε μια οικοδομική άδεια και επιτρέπουν στον φίλο του Παπακωνσταντίνου τον Πάπιστα να συνεχίζει να κτίζει μεζονέτες...
Τι άλλο να σχολιάσει κάποιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: