slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να διαφημίζονται και οι ταινίες και το site του από την ΕΡΤ;


Το αφεντικό Κούλογλου στην υπάλληλο Μπήλιω
Ο Άνθρωπος στα παλιά του λημέρια. Τώρα ως νικητής. Επί χρόνια είχε αμειφθεί πλουσιοπάροχα από την χρυσή αγελάδα ΕΡΤ. Κάποια στιγμή τέλειωσαν τα τάλαρα και οι αγάπες της συνεργασίας και απεπέμφθη. Κατήγγειλε λογοκρισία. Το ΠΑΣΟΚ τον δικαίωσε και τον αποκατάστησε στον πολυθρόνο του ΔΣ της ΕΡΤ.
Τώρα συνεντευξιάζεται από μία υφισταμένη του, την Μπήλιω Τσουκαλά. Καταδεκτικός άνθρωπος. Συγχρωτίζεται με τα χνώτα της εργατιάς. Τα σέβη μας.

ΥΓ: Η λεζαντούλα κάτω από το πρόσωπό Του ίσως να δημιουργεί συγχύσεις και παρανοήσεις. Παρακαλούνται οι κοντρολιέρηδες να την αφαιρέσουν.
ΥΓ 2: Διαφημίζονται και οι ταινίες Του και το site Του. Το service της ΠΑΣΟΚάρας είναι φουλ κομπλέ και πάνω τούρλα. Ελπίζουμε άνευ αντιμισθίου. Ο άνθρωπος κάνει τέχνη κι ας είναι στο ΔΣ.
ΥΓ 3: Η Υψηλότητά Του είπε ότι τα τελευταία 5 χρόνια ήταν καταστροφικά για την ΕΡΤ. Εκείνος απεπέμφθη το 2008. Συνεπώς άντεξε ο κακομοίρης τρία χρόνια δυστυχίας και ταλαιπωριών από την Μαύρη Δεξιά του Καραμανλή που του λέρωνε τα χέρια με τα απαίσια ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του και ήτανε γιομάτα μικρόβια.
ΥΓ 4: Διαβάστε κι αυτό το άρθρο-παρέμβαση που έγραψε Εκείνος με τα χεράκια Του.
ΥΓ 5: Ημείς Τον μνημονεύσαμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: