slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τέλος τα ψεύδη


ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ δεν αρέσει η αλήθεια. Είναι φανερό ότι συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα, να σερβίρει με γαρνιτούρα...


Τέλος τα ψεύδη

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ δεν αρέσει η αλήθεια. Είναι φανερό ότι συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα, να σερβίρει με γαρνιτούρα τα ψέματα αυτά και να πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο. Εχουν όμως γνώσιν οι φύλακες και πλέον τιμωρούν αλαζόνες πολιτικούς που πιστεύουν ότι μετά από όλα αυτά έχουν ακόμη το πάνω χέρι.

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, δεν σκύβουν το κεφάλι ή «λιντσάρουν» μόνον εξιλαστήρια θύματα αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ηθικούς αυτουργούς. Κύριοι του σημερινού ΠΑΣΟΚ, για να μην τρελαθούμε όλοι μαζί, ξεχνάμε ποιος ήταν ο Τ. Μαντέλης; Εσείς μπορεί, εμείς όμως δεν πρέπει. Μήπως δεν ανήκε λοιπόν στον σκληρό πυρήνα των κυβερνήσεων Σημίτη; Μήπως δεν ήταν ουσιαστικά ένας των τριών σωματοφυλάκων του; Μαντέλης, Τσουκάτος, Πανταγιάς; Συνεχίζετε να μας λέτε χωρίς αιδώ ότι δεν ευθύνονται οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάντια της χώρας; Με άλλα λόγια ότι δεν ευθύνονται όσοι συμμετείχαν σε αυτές;

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ υπήρξε μέλος των κυβερνήσεων αυτών και σε περίοπτες θέσεις, μάλιστα, δεν θα πρέπει κανείς να το ξεχνάει αυτό. Οπως κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι ο Τ. Μαντέλης υπήρξε στη δεκαετία του '80 επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΤΕ. Οπως καλό θα είναι να μην ξεχνάει κανείς ότι τα περίφημα επιτεύγματα των κυβερνήσεών του, για τα οποία μίλησε ο Κ. Σημίτης στην κατόπιν εορτής ανακοίνωσή του, έχουν να κάνουν με τη δημιουργική λογιστική που μας οδήγησε στην ΟΝΕ, με τη ρύθμιση χρέους με την Goldman Sachs και φυσικά με το τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Ουδείς θα πρέπει να τα ξεχνάει αυτά. Διότι μόνον έτσι θα μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει από εδώ κι εμπρός.

e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: