slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρέμουν τον Σαμαρά γιατί δεν τον ελέγχουν


Σήμερα, που είμαστε στο χείλος του γκρεμού και μας ζητούν στο πιο αντίξοο διεθνές περιβάλλον να μειώσουμε το έλλειμμα 11 μονάδες σε 3,5 χρόνια, με την Γερμανία να απεργάζεται το 4ο Οικονομικό Ράϊχ, χωρίς μαυριδερούς νότιους, η Κλεπτοκρατία, αγχωμένη κάνει μάχη οπισθοφυλακής.

Ονειρεύονται να βάλουμε τους λύκους να μας φυλάξουν τα πρόβατα. Να κάνουν κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» όλα τα σκατόσογα, όλοι οι κλέφτες κι απατεώνες, οι ξιπασμένες κόρες κι οι παχιοί – παχιοί «εκσυγχρονιστές», οι άρπαγες του Χρηματιστηρίου, οι λεηλάτες των δημοσίων έργων και προμηθειών, οι συλλέκτες δωρεάν γερμανικών συσκευών και χορηγιών, ο προικοθήρας με τις ιταλικές κάλτσες, ο κουκουλοφόρος και οι δοσίλογοι του Ανάν. Διάβασα τα ονόματα. Αδέρφια, αν κάνει κυβέρνηση ο Παλαιοκώστας, ο Πάσσαρης κι η Τζούλια, πιο τίμια θα ‘ναι.

Που και που διαβάζω τα σκουπίδια τους για να βλέπω που πάει το πράγμα, να διακρίνω τι σκαρώνουν, τι σκέφτονται. Πάντα λαθραγνώστης στο περίπτερο ή στο διαδίκτυο, Μην τους δίνετε ούτε σεντ! Διαβάζω ας πούμε την γριά νυφίτσα του συγκροτήματος, τον υποστηρικτή σκοπιανών και τούρκων σωβινιστών, τον υπεργολάβο της λάσπης κατά κάθε πατριωτικής φωνής. Καρδιά κότας. Γαλλικά, πιάνο και χατζηαβατισμός. Πρόσφατα κάτι ψιθύρισε για τον Χρύσανθο κι εμένα, όπως κι ένα τρυφερό αγόρι του ιδίου συγκροτήματος, που με το δεξί γράφει και με τ’ αριστερό την καίει την βάτα.

Λοιπόν ξέρετε κάτι; Όσο μας βρίζουν σημαίνει ότι πορευόμαστε σωστά. Αν μας επαινέσουν οι δούλοι των μπετατζήδων και των πρεσβειών, οι επαγγελματίες ανθέλληνες και συκοφάντες, τότε θα χάσω τον ύπνο μου. Τέτοια προσβολή δεν θα την αντέξω! Αυτό που όζουν όμως τα γραφτά τους είναι ΦΟΒΟΣ. Οι ρουφιάνοι της Κλεπτοκρατίας, φοβούνται. Τρέμουν την ραγδαία απονομιμοποίηση τους. Τρέμουν τα αποκαλυπτήρια. Η παράγκα πέφτει, τα φτιασίδια τους ξεβάφουν. Ότι υποστήριξαν ψώνισε από σβέρκο. Οι φυλλάδες που γράφουν φθίνουν κι απλώς είναι αμπαλάρισμα για dvd. Σε λίγο θα κλείσουν, αφού πρώτα μοιράσουν ως προσφορές μακαρόνια κι ελιές θρούμπες. Φοβούνται πως αν κλατάρει το σύστημα ο εξαγριωμένος όχλος θα ψάξει να τους βρει και θα τους ΠΛΗΡΩΣΕΙ για χρόνια και χρόνια παραπληροφόρησης, μαύρης προπαγάνδας, ρουφιανιλίκι για ντόπιους και ξένους.

Οι τσιλιαδόροι της Κλεπτοκρατίας τρέμουν στην ιδέα να κληθεί ο Αντώνης να ανατάξει την χώρα, να την ξανακάνει Εθνικό Κράτος, να της δώσει σχέδιο, ελπίδα, ανάπτυξη, περηφάνια. Τρέμουν γιατί ξέρουν ότι θα βάλει κανόνες, θα απελευθερώσει την αληθινή επιχειρηματικότητα. Τρέμουν γιατί ΔΕΝ τον κρατάνε από πουθενά. Δεν τους ταΐζει, δεν τους έχει ανάγκη. Δεν τον ελέγχουν, δεν δίνει δεκάρα για την μπατιρημένη γνώμη τους.

Θέλανε, πάση θυσία, Κλεπτοκράτες και τσιλιαδόροι, να μπει κι ο Αντώνης στην εικόνα. Να είναι όλοι ΜΑΖΙ. Όλες οι αλεπούδες να ‘ναι κολοβές. Ζαλιστήκανε όταν είπε ΟΧΙ στα μέτρα. Τους έβαλε όλους απέναντι και θα πληρώσουν τον πολιτικό λογαριασμό της ανικανότητας και της υποκρισίας τους. Απ’ τη μια οι κολοβές αλεπούδες που ρημάζανε χρόνια το κοτέτσι κι απ’ την άλλη το μαντρόσκυλο της Πατρίδας. Το μόνο. Ξέρουν ότι ο Λαός ξέρει, πως ο Αντώνης ήταν και είναι έξω από τις παρέες – συμμορίες τους. Αυτό τους κάνει κι ανησυχούν και ξέρετε κάτι; Έχουν δίκιο που φοβούνται κι όλοι οι φόβοι τους θα γίνουν πραγματικότητα.

Αφού λοιπόν ο Αντώνης τους ξεβράκωσε κι όλο σκοντάφτουν, ώσπου να φάνε τα μούτρα τους, προσπαθούν να τον χτυπήσουν. Ονειρεύονται ανύπαρκτες διαφοροποιήσεις στην ηγετική ομάδα. Η δύναμη που παράγει ΠΟΝΑΕΙ ακόμη και το χαλαρό απευθυσμένο των τσιλιαδόρων της Κλεπτοκρατίας.

Ρίξτε τις στρακαστρούκες σας, κορίτσια αλλά καλά θα κάνετε να ‘χετε δυο αλλαξιές στο σακ βουαγιάζ κι έτοιμο κανά χιλιαρικόπουλο από τα κλεψιμέϊκα και τα μαύρα, για τις πρώτες μέρες της «αυτοεξορίας» a Pari. Ξέρετε, για καμία μπαγκέτα, λίγο φουά γκρα κλπ. Χωνέψτε όμως ότι όταν έρθει η ώρα κι ο Αντώνης θα περπατάει από την Ηρώδου Αττικού στην Βουλή εσείς θα το βλέπετε από το TV5.

Επειδή έχετε μάθει στην καμαρίλα και στο ρουφιανιλίκι και δεν καταλαβαίνετε άλλους τρόπους κι άλλες σχέσεις, θα σας πω ένα μυστικό: Μην νομίζετε ότι ο Σαμαράς είναι κανένα παιδάκι, ή κανένα άβουλο επικοινωνιακό προϊόν που τον άγουν και τον φέρουν οι «σύμβουλοί» του. Ο πιο Σαμαρικός απ’ όλους είναι ο ίδιος ο Σαμαράς. Ακόμη κι ο Χρύσανθος τρέχει να τον προλάβει. Εκείνος εμπνέει κι επηρεάζει εμάς κι όχι εμείς αυτόν. Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: