slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τομέας Οικονομίας της ΝΔ δεν διαβάζει μπλογκς;

Μετά την κατάθεση ερώτησης από δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του διακανονισμού των ομολόγων ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι η κίνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ….«επιβεβαιώνει τους προβληματισμούς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» για το θέμα, όπως αυτοί αναδείχθηκαν μέσα από συνεχή δημοσιεύματα στον Τύπο (π.χ. στον Ελεύθερο Τύπο) και από σχετική Ερώτησή μου προς το Υπουργείο Οικονομικών, από 20 Απριλίου 2010»

Από Factorx | Τετ. 19 Μαι 2010, 16:20 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
Περί της αντίδρασης του ιδίου ουδείς ψόγος. Θα μας επιτρέψει όμως να επισημάνουμε δυο πράγματα:

Πρώτον, γιατί η ΝΔ εν σήκωσε το θέμα με ερώτηση περισσοτέρων βουλευτών όπως έκαναν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

Δεύτερον και σημαντικότερο κατά την γνώμη μας. Αν δεν σήκωναν επί εβδομάδες τα μπλογκς το θέμα, κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι τίποτα, ούτε θα αντιδρούσε. Είναι άδικο λοιπόν ο κ. Σταϊκούρας να μην αναγνωρίζει τον ρόλο των μπλογκς, ειδικά στις εποχές που ζούμε

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Προβόπουλος είναι να παραιτηθεί

Δανεισμός: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους;

Κύριε Παπακωνσταντίνου σας λένε κάτι αυτά τα ονόματα; DEUTCH bank, Barclays, HSBC & PARIBAS

Και όμως, ακόμα κυβερνούν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα

«Η Ερώτηση που κατέθεσαν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία της Προέδρου της Διαρκής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κας Β. Παπανδρέου, επιβεβαιώνει τους προβληματισμούς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με πιθανές κερδοσκοπικές επεμβάσεις στο Σύστημα Διακανονισμού – Εκκαθάρισης των Συναλλαγών επί Χρεωστικών Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου στη Δευτερογενή Αγορά Τίτλων (ΗΔΑΤ). Ερώτηση στην οποία ο Υπουργός Οικονομικών απάντησε στις 14 Μαΐου 2010, επισυνάπτοντας μόνο το σχετικό έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, με ημερομηνία 3 Μαΐου 2010, το οποίο και επικαλούνται στη σημερινή Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας, αφήνει έκθετο τον Υπουργό Οικονομικών και επιβάλλει την άμεση και ξεκάθαρη τοποθέτησή του, αφού η στάση του, μέχρι σήμερα, δημιουργεί, εύλογα, πολλά ερωτηματικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: