slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Η ώρα της ευθύνης του λαού"

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

"Ήρθε η ώρα της μεγάλης και της αναντικατάστατης ευθύνης του λαού να αποδείξει ότι δεν πιστεύει τα αισχρά ψέματα της κυβέρνησης, ότι πιστεύει στο δίκιο του αγώνα του", τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχολιάζοντας "τα νέα βάρβαρα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ", όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η κα Παπαρήγα τόνισε πως "είναι ψέμα αυτό που είπε ο κ. Παπανδρέου: Ότι τα μέτρα δεν θα πλήξουν τον ιδιωτικό τομέα. Θα πλήξουν και το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με τις νέες εργασιακές σχέσεις, με το ασφαλιστικό, με την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με τον εκβιασμό της μεγάλης καπιταλιστικής εργοδοσίας".

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επεσήμανε:

"Ήρθε η ώρα της ευθύνης. Ο καθένας από το πόστο του και όλοι μαζί. Να σμίξει ο εργάτης και η εργάτρια, ο υπάλληλος και η υπάλληλος, ο φτωχός αγρότης, ο μικρός επιχειρηματίας όλοι μαζί σε ένα πλειοψηφικό, παλαϊκό ρεύμα. Μπορούμε να τους σαρώσουμε. Να έχουμε ετοιμότητα, η κρίση θα βαθύνει, θα αγκαλιάσει ξανά ολόκληρη την Ευρώπη. Τα μέτρα δεν είναι για τρία χρόνια, σε λίγους μήνες θα τα αλλάξουν και θα τα ξαναλλάξουν, αν το κίνημα βρεθεί με σκυμμένο το κεφάλι τότε η τραγωδία θα είναι ανυπολόγιστη. Είμαστε αισιόδοξοι, μπορούμε να τους σαρώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: