slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαφιόζικο χτύπημα!


TEΣΣΕΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Μπορεί το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Κορθίου και τον Νηρέα να μην έγινε, όμως θα μείνει αξέχαστο στους διαιτητές. Φεύγοντας από το γήπεδο της Άνδρου δέχθηκαν επίθεση από τέσσερεις κουκουλοφόρους! Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Το αυτοκίνητό τους υπέστη σοβαρές ζημιές...




...Ένα απίστευτο περιστατικό, που παραπέμπει σε πρακτικές υποκόσμου και τραυματίζει βαθύτατα το ποδόσφαιρο, διαδραματίστηκε στην Άνδρο λίγη ώρα μετά το κλείσιμο του Φύλλου Αγώνα της αναμέτρησης των πλέι οφ ανάμεσα στον Αστέρα Κορθίου και τον Νηρέα, που δεν έγινε λόγω της μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Φεύγοντας από το γήπεδο κι αφού είχαν επιβιβαστεί σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, οι διαιτητές Βακόνδιος, Μαραγκός και Αρμακόλλας δεν πρόλαβαν να διανύσουν απόσταση μεγαλύτερη των 200 μέτρων, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους κουκουλοφόρο, ο οποίος ακινητοποίησε το αυτοκίνητό τους πετώντας…κάδο απορριμμάτων! Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν τρεις μαυροντυμένοι τύποι που φορούσαν κράνη, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν πως το αυτοκίνητο μεγάλες πέτρες (η ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο υπολογίζεται στις 2.000 Ευρώ)!

Ευτυχώς, οι διαιτητές όχι μόνο δεν τραυματίστηκαν, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να διαφύγουν (οι δράστες εξαφανίστηκαν), μεταβαίνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα της Άνδρου, όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά αγνώστων.

http://www.gazzetta.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: