slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου Ξενοδόχων Νάξου, η σύσκεψη των επαγγελματιών της περιοχής Αγίου Γεωργίου, που είχαν διοργανώσει από κοινού: ο Σύλλογος Ξενοδόχων, ο σύλλογος Μαζικής Εστίασης, ο σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος.
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική(πράγμα πρωτόγνωρο για τα Ναξιώτικα δεδομένα), αφού η αίθουσα αποδείχτηκε στο τέλος πολύ μικρή για μια τέτοια εκδήλωση, και οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους μίλησαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Στο πρόβλημα της λίμνης του αεροδρομίου αναφέρθηκαν οι περισσότεροι απ' τους ομιλητές, επίσης επισημάνθηκαν τα προβλήματα τις καθαριότητας, του κυκλοφοριακού, της στάθμευσης, του φωτισμού, και των οχλήσεων από τις οικοδομικές εργασίες και τα σκυλιά κατά την θερινή περίοδο.
Η συζήτηση έγινε σε ένα γενικό κλίμα συναίνεσης, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν πρόθυμοι να συνδράμουν στις προσπάθειες των Συλλόγων, και να δείξουν ότι όταν υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο.

Στο τέλος προτάθηκε για άλλη μια φορά η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του τουρισμού, και όχι μόνο.
naxosfan.blogspot.com

1 σχόλιο:

ο δεξιος είπε...

ως συνηθως βεβαια ελεπε καπιος απο την δημοτικη αρχη