slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύριε Τσίπρα, τέλος η καλοπέραση της εξέδρας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική ισχύ για να συμβάλλει και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην έξοδό της από την κρίση. 
Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα πράγματα, από τις εκλογές μέχρι σήμερα, δεν είναι ούτε εθνικά χρήσιμος ενώ ....
βάζει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη.
 H διγλωσσία που παρουσιάζει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συντηρεί και μετεκλογικά το
λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Δεν είναι δυνατόν, από τη μια για λόγους κομματικών σκοπιμοτήτων στο εσωτερικό να υποστηρίζει τη μονομερή καταγγελία της Δανειακής Σύμβασης – που ισοδυναμεί με πιστωτικό γεγονός και από την άλλη στο εξωτερικό με την επιστολή του να αναφέρεται σε επανεξέταση του στρατηγικού σχεδίου, δηλαδή επαναδιαπραγμάτευση.

Η διατήρηση της πολιτικής αστάθειας και της αβεβαιότητας στη χώρα μας, σε συνδυασμό με ατυχείς δηλώσεις περί καταθέσεων, ήδη εμφανίζουν τις πρώτες αρνητικές επιπτώσεις.

Από τη μια τα έσοδα του κράτους καταρρέουν και από την άλλη – όπως άλλωστε το είχα επισημάνει σε όλες μου τις ομιλίες στις Κυκλάδες – εμφανίζεται κατακόρυφη πτώση στον Τουρισμό.

Κύριε Τσίπρα, τέλος η καλοπέραση της εξέδρας. 

Πρέπει να μπείτε στο γήπεδο και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Μην το αποφεύγετε…..

Γιάννης Βρούτσης
Βουλευτής Κυκλάδων



19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε μη μιλείτε βρε που ρεφάρατε την Ελλαδίτσα. Δε σας θέμενε ρε το καταλάβετε; Είστε ψεύτηδοι και ελεεινοί και τρισάθλιοι. Τσίπρας και ξερό ψωμί. Είναι σίγουρο, ανάξιοι πολιτικοί της συμμορίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ότι Αφρική δεν είναι δυνατόν να γίνουμε. Δεν Θα πεινάσουμε είναι σίγουρο. Προτιμάμε να μην έχουμε καθόλου λακ (για τα μαλλιά) στην Ελλάδα παρά να έχουμε και να μην μπορούμε να την αγοράσουμε. Δεν θα υποταχθούμε στους Γερμανούς επειδή το θέλαι το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αντέστε στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Τσίπρας θα σας απαντήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου, όπου θα σας πάρει και τα σώβρακα, και πιθανότατα θα σας πει ότι έχει προορισμό να σώσει την Ελλάδα και όχι το κόμμα σας και το επίσης ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ. Stay tuned. The big male organ is coming. Turn your back, wait and try to enjoy it. I am sure you can't avoid it.

Ανώνυμος είπε...

Βάλατε ποτέ εσείς τον Τσίπρα σε κυβέρνηση; Έβαλε τον Τσίπρα σε κυβέρνηση του το ΠΑΣΟΚ; Γιατί να σας βάλει ο Τσίπρας. Υπομονή. Η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση (Τσίπρα αυτή τη φορά)σε 28 ή 35 ημέρες. Αν βιάζετε για κυβέρνηση ο Κάρολο Παπούλια ας τις προκηρύξει για τις 10 Ιουνίου. Όσο για τον Τουρισμό νομίζω ότι το αλιευτικό καταφύγιο του Καλαντού θα προωθήσει τις αφίξεις δραστικά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Βρούτση αντί να προσπαθείτε να σώσετε το πτώμα της Νέας Δημοκρατίας για προσπαθείστε να μας δώσετε ως (οικονομημένος) οικονομολόγος τα κέρδη και τις ζημιές από μια έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαική Ένωση. Γιατί όλο απειλές ακούμε και τίποτε παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλάτε για γήπεδα εσείς που είχατε στημένες μέχρι και τις γραμμές του γηπέδου γιατί χάσατε τη μπάλλα. Κύρ Βρούτση όταν γράφεις δε σε διαβάζουν μόνο βοσκοί, τσιμεντάδες, εστιάτορες και ξενοδόχοι αλλά και άνθρωποι που φορολογούνται. Μην το ξεχνάς αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Βρούτση πάει η εποχή που έταζες προεκλογικά διορισμούς και διαγραφές οφειλών από τους κολητούς σου Εφόρων. Τσίπ(λ)ρα θα πειάσουν τα μάτια σας μετά τις εκλογές και θα ψάχνετε για νέο αρχηγό.

Ανώνυμος είπε...

Ρεμαλια Συριζαιοι.
Περιμενουμε εσας να προσλαβετε ολους οσους εχουν μεινει αδιοριστοι.
Και αφου λεφτα υπαρχουν και σας περισσευουν, αγοραστε και την Ολυμπιακη και με τα ρεστα ριχτε του Κινεζους στο λιμανι του Πειραια. Με τις γερμανικες αποζημιωσεις πατσιστε και το αεροδρομιο και διωχτε τους Γερμανους.
Και αφου ξυπνησετε καντε κυβερνηση.
Αληθεια τι σας κωλυει απο το να κυβερνησετε ?
Οτι θα σας παρουν ειδηση οτι τελικα "λεφτα δεν υπαρχουν" ?
Εχετε το νου σας γιατι αντι για τον Γιωργακη, εσας βλεπω να φευγετε με ελικοπτερο.

Ανώνυμος είπε...

Αδιόρθωτε των 15:39. Μετά την εγκαθίδρυση, συντήρηση και διατήρηση του κράτους-παρωδία (χωρίς Παιδεία, Κοινωνική Πρόνοια, Υγεία, Άμυνα, Ασφαλιστική πολιτική, φορολογικό σύστημα, με πλαίσια διάτρητα που χορηγούν μαιμού συντάξεις, ονοματίζουν ανάπηρους και ανέχονται Δημοσίους Υπαλλήλους με καταθέσεις εκκατομυρίων ευρώ και...και...και..) για 40 κοντά χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ήρθε η ώρα, αστοιχείωτ κομματόσκυλο, να ελπίσουμε σε κάτι. Και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας. Με τα καρκινώματα και τη σαπίλα που όλοι γνωρίσαμε τόσα χρόνια είναι δυνατόν ρεμάλι να κάνουμε προκοπή;

Ανώνυμος είπε...

15,39 αλλαξε χερι

Ανώνυμος είπε...

με τετοια μπαλα μεσα στο γηπεδο η εξεδρα δεν καλοπερνα αντιθετα φωναζει και καμμια φορα γιουχαρει και αποδοκιμαζει την δικη της ομαδα

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ πήρε 108 έδρες. Το ΠΑΣΟΚ πήρε 41 και η ΔΗΜ.ΑΡ πήρε 19. Σύνολο 167 έδρες, δηλαδή 17 έδρες πάνω από τις 150. Και έρχεται ο ασήμαντος ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ο λιπόσαρκος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο λίγδης ΣΑΜΑΡΑΣ και λένε στον ΤΣΙΠΡΑ ότι είναι υπεύθυνος για τον μη σχηματισμό Κυβερνήσεως. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ποιόν κοροιδεύετε ρε ΖΩΑ με δυό πόδια;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΒΟΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα για να δεις τι μαλάκες είσαστε και που δίνετε σημασία. Επίτηδες το έκανα ρε ζώα για να δείτε που δίνετε σημασία. Ποια η διαφορά των 167 από τους 168 ρε ύποπτε, βολεμένε, προδότη, κλέφτη και χαφιέ των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Πάμε για εκλογές άπλυτοι και έφτασε η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Αφου το λέει ο Τσίπρας ότι λεφτά υπάρχουν, τι προβληματιζόμαστε ? Ολοι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να βγούμε από το αδιέξοδο.
Αφού όλοι οι άλλοι είναι τόσο μαλάκες που δεν βλέπουν το χρήμα ....

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κ. Τσίπρα.
Η τιμωρία σας θα είναι να κάνετε κυβέρνηση γιά να μην ξέρετε από που να φύγετε. Πέφτει μακριά και η Βενεζουέλα...
Να δούμε τότε που είναι τα λεφτά που μόνον οι Ξυριζαίοι βλέπουν.
Μα όλοι τυφλοί είμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Τόπο στους νέους και τους αδιάφθορους. Φύγετε από τη μέση προδότες, ξεπουλητάρια , κλέφτες και λωποδύτες. Ο Τσίπρας θα μάθει να κυβερνάει. Τα λάθη που θα κάνει σίγουρα θα είναι λιγότερο μοιραία και επιζήμια από αυτά που οι λήσταρχοι έχουν κάνει στην πατρίδα μας. Έρχονται κρεμάλες για το κατάντημα της χώρας και αυτό είναι η αγωνία αυτών που πούλησαν τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΙΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη που θα κάνει ο Τσίπρας θα τα κάνει στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη χώρα και όχι για να εξυπηρετήσει όπως οι ρουφιάνοι μέχρι τώρα τους ξένους ολιγάρχες.

Ανώνυμος είπε...

Αν αγαπούσαν την Ελλάδα όλοι αυτόι,δεν θα ήταν υποψήφιοι ή επαγγελματίες πολιτικοί αλλά ένας απο εμάς. Βλέπει κανείς, κάποιον απο εμάς στην βουλή; "Την δόξα πολλοί μίσησαν, το χρήμα ουδείς"...