slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι τελευταίες εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες

ND_SHMAA
Πυρετώδεις διεργασίες γίνονται στη Νέα Δημοκρατία για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου στις Κυκλάδες. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν αρκετά ονόματα που ενδιαφέρονται ή έχουν δεχθεί κρούση να είναι στο ψηφοδέλτιο.
Εκτός από το βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, μια σειρά στελεχών της ΝΔ βρίσκονται σε επαφές για να μπουν στο ψηφοδέλτιο.
Από τη Σύρο, όπως έχει ξαναγραφτεί, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητα του Χρήστου Καφτηράνη, ενώ εφόσον υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος από το νησί, αυτός θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.
Ενδιαφέρον και από γυναίκες στη ΝΔ. Τα τελευταία 24ωρα ακούγονται διάφορα ονόματα με επικρατέστερα για υποψηφιότητα, αυτά της Ράνιας Ταουσάνη (πρόεδρος Τ.Ε. ΝΔ. Άνδρου) και της Σοφίας Ψαθά (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Μήλου και αδελφή του δημάρχου Γεράσιμου Δαμουλάκη).
Από την Άνδρο ενδιαφέρεται και ....
ο π. δήμαρχος Δημήτρης Γιαννίσης.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, στο ψηφοδέλτιο θα υπάρξει κι άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα. Από τα αρμόδια όργανα της ΝΔ, επικοινωνούν καθημερινά με στελέχη του κόμματος από διάφορα νησιά των Κυκλάδων, προτείνοντάς τους μια θέση στο ψηφοδέλτιο.
Εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο καφτηράνης υποψήφιος βουλευτής πάλι στις Κυκλάδες???? Δεν είδανε στο κόμμα ότι δεν βρήκε την ψήφο του την περασμένη φορά? Ελεος στη Ν.Δ. τι τους θέλουνε κάτι τέτοια λαμόγια?