slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

''ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ CDS''

«Ουδείς δίνει σημασία στην ενεργοποίηση των CDS [...] Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα αυτό, δεν μας απασχολεί. Δεν ασκεί καμία επιρροή στην ελληνική οικονομία. Η δε ευρωζώνη, η ΕΚΤ, το EFSF...
παραμένουν τελείως αδιάφορα. Γι'αυτό και ενέκριναν την εισδοχή των CACs και μας πιέζουν να τα θεσπίσουμε και να τα ενεργοποιήσουμε», είπε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το PSI και τις ρήτρες συλλογικής δράσης, που αναμένεται να ψηφισθεί αργότερα σήμερα.                                           ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ.ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελες βρε φίλε να τον είχατε αρχηγό. Είναι κολοσός μπροστά στο Σαμαρά. Αυτός διαπραγματευόταν και ο δικός σας κορδωνόταν ότι πέτυχε τη συμφωνία η οποία λέει είναι σωτήρια για την Ελλάδα ενώ τον Οκτώβριο έλεγε ότι θα την καταψηφίσει. Στην Ευρώπη όλοι οι ομοϊδεάτες του αρχηγοί του έχουν κλείσει τη πόρτα και δεν τόλμησε να πάει να διαπραγματευθεί μαζί τους. Δυστυχώς είναι ανυπόληπτος και αλλοίμονο αν κυβερνήσει μαζί με όλα αυτά τα σαχλαμαρόπαιδα που έχει δίπλα του με πρώτο τον ναξιώτη Βρούτση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΟ

ΕΝΑΣ.......... είπε...

ρε ανωνυμε των 18.35 πες μας τι πινεις?

Ανώνυμος είπε...

Τι να πείνω και να τρώω βρε φασιστοϊδεί. Εξ ιδίων κρίνετε τους άλλους. Είστε της πλάκας και για κλάματα.