slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι μου»

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι μου»

Γέφυρες επαναπροσέγγισής του με τη ΝΔ ρίχνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος, σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, τονίζει πως η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του.
Εκφράζοντας την εκτίμηση πως η στάση που κράτησε στη Βουλή ως «απών» κατά την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής, για τη δανειακή σύμβαση, που οδήγησε στη διαγραφή του, κάνει καλό στην παράταξη, ο βουλευτής Ηρακλείου τονίζει πως δεν έχει απομακρυνθεί και ούτε πρόκειται να απομακρυνθεί από την παράταξη, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του.......

Χαρακτηρίζοντας επαχθείς τους όρους που μας θέτουν οι εταίροι μας και περιγράφοντας τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ο κ. Κεφαλογιάννης επισημαίνει την ανάγκη η ΝΔ να προτείνει «μια ρεαλιστική αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει το συντομότερο δυνατό τη χώρα από την ύφεση και θα προσφέρει κοινωνική προστασία στους ασθενέστερους», ενώ εκτιμά πως «επείγει η νομοθετική κατοχύρωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας και η προστασία της δημόσιας περιουσίας, μέσω της τροποποίησης του Αστικού μας Κώδικα».
Σχετικά με την προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη στη ΝΔ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρεί πως αυτή έχει θετικό πρόσημο.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έδειωξε τους αγωνιστές και έφερε τους λαϊκιστές. ΜΠΡΑΒΟ του!