slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κομματικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού από την ΕΡΤ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το αποψινό δελτίο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε., εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
    Χωρίς καμιά ντροπή, οι συγγραφείς της ανακοίνωσης της δημόσιας τηλεόρασης παραδέχονται αδυναμία στη διασταύρωση των ειδήσεων και δηλώνουν θύματα των πληροφοριών που μεταδίδουν. Η ΕΡΤ αποδέχεται, δυστυχώς, αυτό που επισημαίνει εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία.
 Ότι η δημόσια τηλεόραση οφείλει να μεταδίδει ακριβείς πληροφορίες, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες.
 Και σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να μεταδίδει κρίσεις των παρουσιαστών της, που εμπεριέχουν ειρωνείες για πολιτικά κόμματα και σπέκουλα που προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από την κυβέρνηση.


Σχόλια του τύπου «οι δηλώσεις του αρχηγού προκαλούν εσωκομματικά προβλήματα», «ο κ. Σαμαράς συμφώνησε το στέλεχός του να αναλάβει υπουργείο»,  «συγκινήθηκαν όλοι οι Έλληνες με το διάγγελμα Παπανδρέου», «ο κ. Σαμαράς δέχτηκε τον ένα και απέρριψε το άλλον για πρωθυπουργό», «οι εκλογές  οδηγούν στη δραχμή» κλπ., είναι ορισμένα από τα απίθανα που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες. 

Τιμούμε όλους τους δημοσιογράφους που υπό καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας αγωνίζονται για να κάνουν αξιοπρεπώς τη δουλειά τους.
 Όμως, σε καμία περίπτωση, δεν θα ανεχθούμε από ένα σύστημα που βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης, το κομματικό παιχνίδι που στήνει στην πλάτη του ελληνικού λαού, ο οποίος είναι άλλωστε και ο αποκλειστικός χρηματοδότης της δημόσιας τηλεόρασης. Τελεία και παύλα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: