slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή του νέου προεδρείου και των επιτρόπων

Σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 19:00 θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Τοτόμης Πρωτονοτάριος, ως πλειοψηφών του συνδυασμού που κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου τα θέματα θα είναι η εκλογή Προεδρείου και μελών και των αναπληρωματικών τους των δυο βασικότερων Επιτροπών.

Για την εκλογή του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου από την πλειοψηφία θα προταθεί

ο Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Μαυρομάτης και για Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά της μειοψηφίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Βλησιδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας για την εκλογή των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής

από την πλειοψηφία εκτός του Δήμαρχου Μανώλη Μαργαρίτη θα προταθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργυρής Ανευλαβής Δημήτρης ( Τζίμης ) Καραπάτης, Δημήτρης Λιανός και Δημήτρης Μανιος .Και για την εκλογή των Μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία θα προταθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος , Απόστολος Ψαρράς , Μανώλης Πολυκρέτης , Λευτέρης Ελευθερίου και Δημήτρης Μανιος

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες μας ο ποιο στενός συνεργάτης του νέου Δήμαρχου από την προεκλογική περίοδο έως σήμερα ο Γιάννης Δρυμαλιτης θεωρείτε σίγουρο ότι θα παραμείνει ο ποιο στενός του συνεργάτης από θέση συμβούλου αυτή τη φορά .

πατήστε το διαβάστε περισσότερα να δείτε την πρόσκληση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 20-12-2010
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10148
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (1η/2011).

ΠΡΟΣ:
Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους.

Σύμφωνα με το άρθρο 92 του Ν. 3463/06 Φ.Ε.Κ. Α΄ 114/2006 και τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.3852/2010, παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Κατάστημα στις 2 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00΄ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Εκλογή Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου.
4. Εκλογή Μελών Οικονομικής Επιτροπής.
5. Εκλογή Αναπληρωματικών Μελών Οικονομικής Επιτροπής.
6. Εκλογή Μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
7. Εκλογή Αναπληρωματικών Μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.



Ο Πλειοψηφών
Δημοτικός Σύμβουλος


Πρωτονοτάριος Τοτόμης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΝΑΞΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ `ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .ΠΟΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΜΗ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΛΕΧΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.