Με αφορμή το γεγονός ότι η ελληνική είναι η Νο1 κουζίνα στον κόσμο, σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη γεύσεων Taste Atlas, με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου να παίζει τον δικό της καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για το κορυφαίο ναξιώτικο τυρί!
«Του χρόνου, η Γραβιέρα Νάξου θα γίνει… 70 ετών! Παράγουμε 1.200 τόνους Γραβιέρας στο σύγχρονο Τυροκομείο μας, το οποίο θα παραδοθεί στο τέλος της χρονιάς. Με προσιτή τιμή, μπορεί να είναι στο τραπέζι όλων!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δ. Καπούνης.