το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11πμ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (παλιό δημαρχείο)
που οργανώνεται για να απαιτηθεί δικαιοσύνη, η τιμωρία των ενόχων και η αντιμετώπιση των αιτίων που οδήγησαν στο έγκλημα.
Τονίζουμε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας για να μην επαναληφθούν αντίστοιχα εγκλήματα, καταγγέλλοντας την πολιτική του κέρδους και την ατιμωρησία των υπευθύνων.
Τρία χρόνια μετά το έγκλημα, δεν ξεχνούμε δεν συγχωρούμε , γατί οι αιτίες και οι ένοχοι του εγκλήματος παραμένουν ατιμώρητοι.
Έχουμε δώσει υπόσχεση στα νέα παιδιά που χάθηκαν στις οικογένειες τους ,ότι το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, να τιμωρηθούν οι ένοχοι ,όσο ψηλά και αν βρίσκονται, να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ, που όχι μόνο συγκαλύπτει το έγκλημα, αλλά συνεχίζει την ίδια πολιτική του κέρδους που γεννά νέα Τέμπη και νέα εγκλήματα. Είναι εδώ τα συντρίμμια της ΒΙΟΛΑΝΤΑ, που 5 μάνες δεν γύρισαν στα παιδιά τους.
Αυτή η πολιτική ακολουθήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, το ΠΑΣΟΚ άνοιξε το δρόμο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε το ξεπούλημα του σιδηρόδρομου.
Καμία εμπιστοσύνη και στην ΕΕ, που υποστηρίζει μόνο τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και δεν δίνει δεκάρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Καμία εμπιστοσύνη και στους νέους σωτήρες που εκμεταλλεύονται το έγκλημα για πολιτικές φιλοδοξίες, και παρουσιάζουν σαν εγγυητή, την ΕΕ , ενώ είναι βασικός παράγοντας των εγκλημάτων σε βάρος των λαών.
Ο αγώνας θα είναι ανυποχώρητος, για δικαιοσύνη να καταδικαστεί η πολιτική του κέρδους, που θυσιάζει τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων της νεολαίας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι μέχρι να αντιμετωπιστούν οι αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα, ώστε να μην ξαναζήσουμε άλλο αντίστοιχο. Να ακουστεί πιο δυνατά το σύνθημα ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».
24/2/2026
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου