slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σιφναικα Νεα : έκδοση φύλλου για Μάρτιο και Απρίλιο

Το φύλλο που (επί τέλους!) έρχεται στον υπολογιστή σας βγήκε υπό άκρως περιπετειώδεις συνθήκες, εξ αιτίας μιας ολικής ζημιάς στον υπολογιστή …Ένα μήνα χωρίς το απαραίτητο, εργαλείο οδήγησε σε αναγκαστική έκδοση φύλλου για δύο μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο. Ζητάμε συγνώμη γι' αυτή την ανωμαλία, που στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσουμε παρά μόνο με αυτή την απελπιστική καθυστέρηση.

Θα βρείτε όμως πιστεύουμε ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις να διαβάσετε και πολλά κοινωνικά, τα περισσότερα δυσάρεστα αφού αφορούν παντοτινές αναχωρήσεις αγαπημένων προσώπων.

Ο τουρισμός πάει με …χίλια αλλά με την ίδια ταχύτητα φέρνει και σοβαρά προβλήματα, που πρέπει με μεγάλη προσοχή και κοινωνική συνοχή να αντιμετωπίσει το νησί, πριν να γίνουν αθεράπευτα και χρόνια.

Θα έπρεπε να ασχοληθούμε και με τις εκλογές αλλά φοβηθήκαμε ότι θα είμαστε εκτός χρόνου. Σίγουρα οι ταχυδρομικοί παραλήπτες αλλά είχαμε και μεγάλες αμφιβολίες και για εσάς τους ηλεκτρονικούς. Αν τελικά λάβετε το φύλλο πριν τις 21 Μαΐου πηγαίνετε να ψηφίσετε. Ότι νομίζει ο καθένας και καθεμιά και …καλό βόλι!

Σιφναίκά Νέα :  έκδοση φύλλου για Μάρτιο και Απρίλιο 

Σιφναικα Νεα :  έκδοση φύλλου για Μάρτιο και Απρίλιο 

https://drive.google.com/file/d/1Uy7DkslC19Q4NVOnYH94vBH_zHNLunyb/view?usp=share_link





Δεν υπάρχουν σχόλια: