slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΕΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Γράφει η "Μαύρη Τρύπα"

Αγαπητό Fimotro,
Έγραψες σε πρόσφατη ανάρτησή σου ότι δέχεσαι άπειρα e-mail από "πειραγμένους" που θέλουν να κάνουν τους εκλογολόγους και τους μάντεις των προθέσεων ψήφου του ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Δεν έχω...
κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, αντιθέτως βλέπω και από τον κοινωνικό μου περίγυρο ότι λίγο πολύ όλοι προσπαθούν να κάνουν μία καλή μαντεψιά. Αυτό όμως που λίγοι βλέπουν και αντιλαμβάνονται, είναι ότι το ......
ΠΑ.ΣΟ.Κ., εάν και εφόσον πάθει το μεγαλύτερο εκλογικό "κάζο" της ιστορίας του, θα κοιτάξει να πάρει τη χώρα μαζί του στον γκρεμό. Και ισχυρίζομαι τα παραπάνω, διότι αυτοί οι τύποι (συνοπτικά θα τους αναφέρω Homo Pasokus) αποτελούν τον πιο μεταλλαγμένο τύπο Έλληνα που γνώρισε αυτός ο τόπος. Σκοτώνονται μεταξύ τους, συνωμοτούν για τη νομή και κατοχή της όποιας εξουσίας, αλλάζουν εσωκομματικά - και όχι μόνο - στρατόπεδα και στο τέλος όρθιοι χειροκροτούν τον Αρχηγό και βαφτίζουν όλη αυτή τη διεργασία και την ατελείωτη καμαρίλα, "δημοκρατικές διαδικασίες", "διάλογο", "σύνθεση απόψεων", "ανάληψη πρωτοβουλιών" και άλλες μπουρδολογίες.
Πιστεύουν φανατικά ότι μόνο αυτοί είναι καλοί κυβερνήτες και άξιοι να εξουσιάζουν αυτόν τον τόπο, διότι πολύ απλά έχουν ασκήσει αυτό το "επάγγελμα" τα περισσότερα χρόνια της Μεταπολίτευσης και βεβαίως έχουν πιασμένα όλα τα πόστα και τα στασίδια στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ ακόμα - όσο και αν σου φαίνεται περίεργο - και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες.Αποτελούν ένα είδος ανεμοδούρας και ανεμολογίου, οι απόψεις τους αλλάζουν ανάλογα με τις περιστάσεις και τα προσωπικά τους συμφέροντα. Είναι άφιλοι και καιροσκόποι. Και όλα αυτά για την ΕΞΟΥΣΙΑ. Είναι χρήστες 37 ολόκληρα χρόνια του ισχυρότερου ναρκωτικού που μπορεί να υπάρξει, της ΕΞΟΥΣΙΑΣ και της ΔΥΝΑΜΗΣ. Είναι απίστευτη η μετάλλαξη και οι παρενέργειες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ πάνω στην προσωπικότητα του και η αλλοίωση, μέχρι βαθμού αποσύνθεσης, που έχει υποστεί ο χαρακτήρας του Homo Pasokus. Έκαναν τα πάντα για αυτή. Εξαγοράστηκαν οι ίδιοι και εν συνεχεία εξαγόρασαν συνειδήσεις, ξέχασαν παλιές και αγνές φιλίες, χώρισαν και διέλυσαν τις οικογένειές τους στο πρώτο λοξοκοίταγμα της ξελιγωμένης - βλαχάρας ιδιαιτέρας γραμματέας τους. Έχοντας αναπτύξει στο μέγιστο βαθμό το αίσθημα της πολιτικής αυτοσυντήρησης το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεταμφιεζόταν όλες αυτές τις δεκαετίες σε "βαθύ", "εκσυγχρονιστικό", "προεδρικό", "μεταρρυθμιστικό" μόνο και μόνο για να είναι παρων στο πολιτικό παιχνίδι, ξεγελώντας, κοροϊδεύοντας αισχρά και εκβιάζοντας τον Ελληνικό Λαό. Ένας τέτοιος πολιτικός σχηματισμός το μόνο χαρακτηρισμό που μπορεί να λάβει είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Το τελευταίο και κραυγαλέο ιστορικό ατόπημά τους είναι ότι απεμπόλησαν την ιδεολογία τους μόνο και μόνο για να είναι στο "γίγνεσθαι". Οι μαχητικοί "Σύντροφοι" του 1980 έγιναν "βασιλικότεροι του Βασιλέως" και ξεπέρασαν τον χειρότερο και στυγνότερο εργοδότη πετσοκόβωντας εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιωμάτα δεκαετιών, πολιτικοί που ορκίζονταν στη σοσιαλδημοκρατία και στην κοινωνική πολιτική, τσεκούρωσαν συντάξεις και μισθούς με περισσή αναλγησία, εάν δεν ηδονίζονταν για αυτό. Το είδος του Homo Pasokus που βλέπουμε χρόνια τώρα στην πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική σκηνή του θεάτρου της ζωής στην Ελλάδα, μετατράπηκε στον φανατικότερο προσήλυτο της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, εάν δεν τον ξεπέρασε ακόμα. Και όλα αυτά με τον μανδύα της αίσθησης "της ιστορικής ευθύνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.", τον αναιδή και ξεδιάντροπο ισχυρισμό περί "ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο" και άλλα φαιδρά και κούφια λόγια, που το μόνο που έκαναν ήταν να μας κοιμίζουν επί δεκαετίες και να κρατάνε τους Homo Pasokus στο πολιτικό προσκήνιο, υφαίνοντας και κτίζοντας σχέσεις με την οικονομική ελίτ, τα εκδοτικά κατεστημένα και γενικά με όλους τους "θεσμούς" που κρατάνε αυτόν τον υπέροχο λαό αιχμάλωτο και με το κεφάλι κατεβασμένο.
Αγαπητό Fimotro,
Αυτοί οι άνθρωποι, που λίγο έως πολύ, όλοι μας γνωρίζουμε τι είναι ικανοί να κάνουν, ώστε να κρατηθούν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν εύκολα. Με άλλα λόγια είναι "πολύ σκληροί για να πεθάνουν". Απομένει στον Ελληνικό Λαό να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε αυτό το πολιτικό συνοθύλευμα που μας εξαπατούσε επί 4 δεκαετίες, έβαλε το χέρι του στην τσέπη μας και μας κατέκλεψε, μας καταρράκωσε το ηθικό και κοινωνικό φρόνημα, οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στην απονενονημένη λύση της αυτοκτονίας και κυρίως μας οδήγησε συντεταγμένα και προγραμματισμένα σε αυτό το έσχατο σημείο που μπορεί να βιώσει κάποιος λαός. Εναπόκειται σε όλους μας την Κυριακή 6η Μαϊου να ξαναβρούμε την χαμένη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ μας και σε τελική ανάλυση το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ που χαρακτηρίζει το λαό μας.Αυτή τη φορά δε θα υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχουν πάρα πολλά κόμματα και πολιτικοί σχηματισμοί για να επιλέξουμε. Με άλλα λόγια, καμία ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. εάν θέλουμε η Ελλάδα μας να έχει αύριο. Λαέ στείλε τους ξεκάθαρο, ειλικρινές και ντόμπρο μήνυμα. Κύριοι και κυρίες Homo Pasokus αρκετό κακό μας κάνατε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΓΚΩΤΟ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πατριώτης είπε...

ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ