slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυξάνεται η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Τι λένε οι εκτιμήσεις των επιτελείων των δύο μεγάλων κομμάτων.

Αυξητικές τάσεις καταγράφει η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ημέρες, κάτι στο οποίο συμφωνούν οι εκτιμήσεις των επιτελείων τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ.
Η εξέλιξη αυτή διαπιστώνεται απο......
τις πληροφορίες που μεταφέρουν στα δύο μεγάλα κόμματα οι κατά τόπους εκπρόσωποί τους. Ειδικότερα, στην Πελοπόννησο δείχνει να ενισχύεται η τάση ψήφου προς τη ΝΔ, με την παράλληλη μείωση της δυναμικής που είχαν αναπτύξει το προηγούμενο διάστημα οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και η Χρυσή Αυγή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι και στην Κρήτη οι «γαλάζιοι» ψηφοφόροι δείχνουν να... επιστρέφουν στην πολιτική τους «εστία». Ωστόσο, πρόβλημα συσπείρωσης συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΝΔ στις περιφέρειες του Λεκανοπεδίου και γι' αυτό εντός του Σαββατοκύριακου αναμένονται περιοδείες και εκδηλώσεις σε πολλές περιοχές της Α', Β' Αθηνών και στο υπόλοιπο Αττικής.

Μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΝΔ και στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι επιτελείς της Συγγρού θα αντιμετωπίσουν με την ενεργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρίσκεται απο σήμερα στην παλιά εκλογική του περιφέρεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελες να είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα συντριβούν σε ποσοστά που δεν φαντάζονται. Άλλωστε δεν υπάρχουν και λόγοι να ψηφιστούν. Όσο περνάει ο καιρός τόσο και βυθίζονται.