slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλήρης επιβεβαίωση του naxios

Επιβεβαιωθήκαμε   πλήρως  από το έγκυρο cyclades24.gr (Ψάχνει υποψήφιο το ΠΑΣΟΚ στη Νάξο)   που  πάντα εχει καλό ρεπορτάζ για το  Πασοκ, για   το χθεσινό εδώ   μας ρεπορτάζ  για την κατάσταση στο Πασοκ.

Ψάχνουν υποψήφιο από τη Νάξο στο ΠΑΣΟΚ. Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, που παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ έχει σημαντική δύναμη, σίγουρα θα πρέπει να έχει τον υποψήφιό του. Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά, δε φαίνεται να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Κι αυτό διότι η πολιτική συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ δύσκολη, ενώ το Κίνημα σε επίπεδο Νάξου είναι «πληγωμένο» και χωρισμένο σε διάφορα «στρατόπεδα».pasok Πιέσεις ασκήθηκαν στο γιατρό Γερμανό Καπίρη να είναι και τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφιος. Παρά το πρέσινγκ που δέχτηκε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καπίρης δε φαίνεται ότι μεταπείσθηκε, αφού εμμένει στην αρχική του θέση να μην αναμειχθεί με τις εκλογές.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται το όνομα του προέδρου της ΟΝΑΣ (Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων) Νίκου Μαϊτού, ο οποίος είχε κρούση από κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Παρά ταύτα, το πιθανότερο είναι να μην αναμειχθεί ούτε κι εκείνος με τις εκλογές.

Το ίδιο ισχύει και με τον εκπρόσωπο Τύπου της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Νάξου, Ιάκωβο Γιακουμή. Δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμη, όμως και να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα «ζεστός» για υποψηφιότητα.

Επίσης, ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Πρωτονοτάριου, ο οποίος είχε κάνει αίτηση υποψηφιότητας και το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: