slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μοναδικός στόχος του κόμματος Καμμένου είναι να μην κυβερνήσει η ΝΔ




Δεν θα αργήσει η στιγμή που όλοι θα βρεθούμε ενώπιον των ευθυνών μας. Οι πολιτικοί, οι πολιτευτές, τα κομματικά μέλη, οι ψηφοφόροι. Όσοι πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσει υπό το βάρος μιας καταστροφικής διετίας έχουν ήδη αναθεωρήσει. Το πανίσχυρο «σύστημα ΠΑΣΟΚ» είναι εδώ και θα παίξει τα ρέστα του για να επιβιώσει.
Συνοδοιπόροι σε αυτή τη μάχη τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αποθεώνουν υπουργούς γιατί βρήκαν το θάρρος να κόψουν τα μαϊμού προνοιακά .....
επιδόματα, ύστερα από δύο χρόνια λεηλασίας μισθών και συντάξεων. Η εκλογική τους πελατεία άλλωστε, ήταν αυτή που απολάμβανε τέτοια προνόμια. Ο Βενιζέλος ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει ημέρες δόξας. Οι διθύραμβοι για τις ικανότητες του δεν έχουν τελειωμό.
Οι προσπάθειες αυτές του αναβαπτίσματος του Προέδρου και της λήθης διευκολύνονται απεριόριστα από το απανταχού παρόν “σύστημα ΠΑΣΟΚ” Το ΠΑΣΟΚ έχει πειθαρχία, έχει συνεκτικό ιστό και ένα πυρήνα κοινωνικό που θα στηρίζει πάντα την όποιο ηγεσία και όλες τις επιλογές.
Για να καταπολεμηθεί λοιπόν αυτό το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” θέλει αγώνα, θέλει δύναμη, θέλει ισχυρή ηγεσία, θέλει πάνω απ΄ όλα ακλόνητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Πολιτικές κινήσεις προσωπικού χαρακτήρα δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Έχουν όμως τη «χρυσόσκονη»: είναι κατά του Μνημονίου.....................................


Συγγνώμη κύριοι, ποιος είναι υπέρ; Δύο χρόνια αναλύουμε τις δυσμενέστατες επιπτώσεις της συνταγής της τρόικας στην ελληνική οικονομία. Όλα αυτά είναι πλέον ύλη για τον ιστορικό του μέλλοντος και πιθανόν και μίας (υψηλού κύρους) εξεταστικής επιτροπής.
Το ζήτημα τώρα είναι πως φεύγουμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα, πως στέλνουμε στο αεροδρόμιο με εισιτήριο άνευ επιστροφής όλους τους ανθύπατους του ΔΝΤ και της Τρόικας. Οι «ελληναράδες» ποτέ δεν έσωσαν την Πατρίδα. Την τελευταία φορά που μας «έσωσαν», έδωσαν τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.
Τώρα, άλλοι υπερπατριώτες επιχειρούν να υποκλέψουν την ψήφο του λαού, δίνοντας μαθήματα «ανεξαρτησίας» και ανέξοδου «πατριωτισμού» σε αφελείς. Αν επιτύχει το εγχείρημα τους , το μόνο που καταφέρουν θα είναι να διασώσουν το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» και να καθυστερήσουν την ανάκαμψη της χώρας.
Αλήθεια, τί πραγματικά πρεσβεύει και τι επιτυγχάνει η παρουσία του “κόμματος Καμμένου”;
- Ο πολιτικός του λόγος είναι στεγνά καταγγελτικός. Δανεισμένος από το ρητορικό οπλοστάσιο της Αριστεράς, της οποίας συνιστά θλιβερό κακέκτυπο. Άλλωστε, δεν κρύβει την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τον Τσίπρα και την Αριστερά.
- Διαιωνίζει με λαϊκίστικες μεγαλοστομίες τις ψευδαισθήσεις για εύκολες λύσεις, συνεχίζοντας την καταστροφική τακτική του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.
- Δεν παρουσιάζει καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη πρόταση εξόδου από την κρίση.
- Κάνει χρήση της πιο κενής πατριδοκαπηλίας για να καρπωθεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών από το πλήγμα που δέχθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
- Ο τίτλος του κόμματός του “Ανεξάρτητοι Έλληνες” είναι ύβρις προς την τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν θα τον ψηφίσουν, καθώς τους θεωρεί εξ αντιδιαστολής… εξαρτημένους!
Επιχειρώντας να στερήσει την αυτοδυναμία από τη ΝΔ έρχεται αρωγός στις απέλπιδες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από τη δίκαιη τιμωρία. Τελικά προσφέρει «σωσίβιο» σε αυτούς που δήθεν πολεμά.
Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν θα παραπλανηθεί. Απέναντι στις «σειρήνες» του λαϊκισμού και του καιροσκοπισμού θα επιλέξει με ευθύνη τη σίγουρη λύση για το αύριο. Οι προσπάθειες όσων και με όποιο προσωπείο σχεδιάζουν να στερήσουν από τη ΝΔ την αυτοδυναμία θα πέσουν στο κενό..
Στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, με το πολιτικό σύστημα ημιθανές και κατεστραμμένο, κάποιοι προτείνουν τη γελοιοποίηση του, την εξερεύνηση νέων πεδίων γραφικότητας.
Ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει. Όχι με τους όρους και τα κάλπικα δίπολα που του προτείνουν. Τι σημαίνει “Μνημόνιο- Αντιμνημόνιο”; Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ στον ίδιο «κουβά»;
Το πραγματικό δίλημμα είναι λοιπόν “αυτοδυναμία ή διαιώνιση της Τρόικας και του Μνημονίου”;
Μία και ενιαία ευθύνη ή ο κατακερματισμός της;
Συνολικό σχέδιο, ή ασπιρίνες στην ετοιμοθάνατη κοινωνία, μετά από ανατολίτικα παζάρια;
Σε τελική ανάλυση, σοβαρότητα ή γραφικότητα;
Μικρός Οδυσσέας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σαχλαμάρα εσύ δεν έγραφες συνέχεια εναντίον του μνημονίου; Ρε για ηλήθιους μας παιρνάς ή άρρωστους για να μη τα θυμούμαστε όλα αυτά. Τώρα είσαι εναντίον του Καμμένου επειδή έκανε αυτά που έλεγε η ΝΔ και εσύ έγραφες. Ουστ να χαθείς.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε των 22,13 ασε τον κ.Μ...Μ ειναι χαμενος απο την διαροη προς τον καμμενο και δεν εχει τι να πει παρα μονο λασπη να πεταξει.βλεπεις ο μπουμπουκος που ηρθε τωρα στη ΝΔ ειναι πιο καλος.εμεις θα απαντησουμε στις εκλογες με ενα χαρτακι που θα μπει σε ενα φακελακι και ολα θα πανε καλα.με αγαπη ενας ακομα ανεξαρτητος ελληνας!!!!!!!