slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης : Το δημοψήφισμα, ισοδυναμεί με πράξη ανιστόρητη, ανέντιμη και τυχοδιωκτική.

«Το τελεσίγραφο του κ. Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ισοδυναμεί με πράξη ανιστόρητη, ανέντιμη και τυχοδιωκτική.
Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι ήταν “επικίνδυνος”, σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι και “αδίστακτος”.
Η ενέργειά του αυτή, αποτελεί “εξαπάτηση κατά συρροή” του ελληνικού λαού και φανερώνει ότι μπροστά στην πολιτική του επιβίωση και στο προσωπικό του συμφέρον δεν διστάζει να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την πατρίδα μας.
Το ότι ταυτίζει το δικό του μέλλον με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, μόνο ως πολιτική.....
ανηθικότητα μπορεί να χαρακτηριστεί.
Αφού προηγουμένως διέσυρε την ίδια του την πατρίδα, έριξε τη χώρα στα βράχια, διέλυσε την κοινωνία και την οικονομία, σήμερα αποφάσισε να τη διχάσει θέτοντας προσχηματικά διλήμματα εκβιαστικού χαρακτήρα.
Στην αρχή προσπάθησε, χωρίς όμως επιτυχία, να κάνει συνένοχο της αδιέξοδης πολιτικής του τη Ν.Δ.
Σήμερα, επιδιώκει εκβιαστικά να καταστήσει συνένοχό του ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Το δίλλημα που θέτει σε ποιόν κόσμο πρέπει να ανήκουμε είναι κίβδηλο και παραπλανητικό. Η Ελλάδα έχει αποφασίσει προ πολλού να ανήκει στην Ευρώπη και να συμμετέχει στην Ευρωζώνη.
Ηθελημένα πλέον, ο κ, Παπανδρέου οδηγεί τη χώρα σε μια πρωτοφανή και παρατεταμένη παράλυση με καταστροφικές συνέπειες. Και όλα αυτά με στόχο να παραμείνει αγκιστρωμένος στην καρέκλα του Πρωθυπουργού.
Όμως, οποιαδήποτε στιγμή και αν θέσει το όποιο δημοψήφισμα θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός θα βρεθεί απέναντί του και η ενέργεια του θα αποδοκιμαστεί..
Δυστυχώς, μόνο μια λέξη ταιριάζει σ’ αυτή την απαράδεκτη απόφαση, σε αυτή την άθλια κυβέρνηση, σε αυτόν τον τραγικό Πρωθυπουργό. Ντροπή !!!
Λύση, όμως, απέναντι στη δημοκρατική εκτροπή που επιχειρεί ο κ. Παπανδρέου υπάρχει. Εκλογές τώρα !!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: