slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απολάψτε το θράσος του κ. Χάρη


Το 2008  ο  κ. Χάρης, ΔΕΝ ήθελε να ιδιωτικοποιηθεί ο Ο.Λ.Θ. μαζί με  τους κολλητούς του το λεγόμενο “σύστημα ΠΑΣΟΚ” σκαρφάλωνε στα κάγκελα έρχονταν στα χέρια με τα ΜΑΤ!! έκανε ντου και  έριχνε την κεντρική πόρτα του Ο.Λ.Θ.   για να αποτρέψει   την ιδιωτικοποιήσει του .
Το Οκτώβριο  του 2009  ο κ. Χάρης, ήταν ο υπουργός  που συνέλαβε  εκείνη τη περίφημη  διαδικασία του opengov με τα βιογραφικά που διαφήμιζε ο Γιώργος και κορόιδεψαν  χιλιάδες ανθρώπους και στο τέλος προσέλαβε για  Γενικό Γραμματέα του υπουργείου του έναν …συνεργάτη της  συζύγου του! 
 Τον Οκτώβριο του 2011 που ο κ. Χάρης με εντολή των αφεντικών του θέλει να παραδώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Και ανακοινώνει σαν κάλος πωλητής ότι θα δώσει συνεντεύξεις τύπου να διαφήμιση την πρόταση του και προσπαθούσε να βρει χώρο  έλα όμως τον προλάβαιναν οι απεργοί και πρώην κολλητοί του “σύστημα ΠΑΣΟΚ” σε  όποιο υπουργείο και αν πήγαινε . Στην αγωνιώδη προσπάθεια του να βρει ασφαλές καταφύγιο  να δώσει τη συνέντευξη  σκέφτηκε ακόμα να πάει  και στην Ιπποκράτους   ευτυχώς του έκοψε και δεν πήγε δώσει τη συνέντευξη εκεί! Τελικά  βρήκε διέξοδο στη Βουλή! Και το βράδυ  στο MEGA και άρχισε τις απειλές με αυτόφωρα, τους στους πρώην κολλητούς του λεγόμενο “σύστημα ΠΑΣΟΚ” που ο ίδιος ο κ. Χάρης και οι συν αυτό  διαμόρφωσαν  διαχρονικά για να ελέγχουν  και να ποδηγετούν  τον κρατικό μηχανισμό. Τώρα βεβαία ο κ. Χάρης έχει το θράσος να ζητάνε συναίνεση από τη ΝΔ
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ   VIDEO ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 2011 
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια: