slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σφυροκόπημα στην κυβέρνηση


Παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης...
Άγριο σφυροκόπημα στην κυβέρνηση επιφύλαξε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, δείγμα τις οριστικής ρήξης που έχει επέλθει μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.                                                                                                         Αναλυτικά, ο...
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση «ή να κυβερνήσει ή να τα παρατήσει», άσκησε δριμεία κριτική στην «αδιέξοδη» δημοσιονομική πολιτική και κατέληξε λέγοντας «παραιτηθείτε από την βουλή και να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα βρει την λύση».Επιπροσθέτως, ο κ. Κεφαλογιάννης επιτέθηκε στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία παρουσιάστηκε στην ολομέλεια της Βουλής με πλατφόρμα πέντε προτάσεων.
Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι θέσεις σας κυρία Διαμαντοπούλου. Μας ενδιαφέρει να έχουν τα παιδιά μας βιβλία. Αυτή είναι η δουλειά σας και όχι να καταθέτετε πλατφόρμες. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται η κάθε υπουργός και να μας λέει ιδεούλες».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το νούμερο εκπρόσωπο σας στη Βουλή και τον άλλο στο κόμα ελπίζετε να κυβερνήσετε; Αν είναι δυνατό, οι άνθρωποι είναι παλαιοκοματικά κακέκτυπα του 50 !