slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Ρέππας «χάρισε» 500.000 ευρώ σε μία ημέρα!


O Ρέππας «χάρισε» 500.000 ευρώ σε μία ημέρα! 
Tην ώρα που περίπου 100.000 υπάλληλοιοδηγούνται στην πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο, οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ να πετσοκόβονται και οι κάτω των 55 ετών θα περιμένουν σε... εφεδρεία τη σύνταξη, οΔημήτρης Ρέππας φρόντισε να χαρίσει σχεδόν 500.000 ευρώ(!) επιχορηγώντας  δύο αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα


Και ενώ οι πολίτες κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», αναμένοντας τα νέα επαχθή μέτρα της κυβέρνησης που θα τους στεγνώσουν οικονομικά και θα εξαφανίσουν και την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Ρέππας με επιστολή του σήμερα στους υπουργούς ζήτησε να προχωρήσουν σε κατάργηση τμημάτων και σε μείωση 30% των οργανικών μονάδων.




Ο ίδιος υπουργός, ωστόσο, αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να... ελαφρύνει τα κρατικά ταμεία, με την επιχορήγηση δύο εταιρειών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.


Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση στις 8 Σεπτεμβρίου- που αναρτήθηκε την επόμενη ημέρα και στον ιστότοπο της «Διαύγειας»- επιχορηγείται το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης για έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με το ποσό των 364.029,74 ευρώ.


Όπως φαίνεται, όμως, περίσσευαν κάποιες χιλιάδες ευρώ στον υπουργό και σκέφτηκε να τα αξιοποιήσει, επιχορηγώντας, την ίδια ημέρα, και το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ για έργα του ΠΔΕ με το ποσό των133.969,72 ευρώ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο ιδρύματα λειτουργούν με σκοπό την επιστημονική τεκμηρίωση της ΑΔΕΔΥ...


Μάλλον η είδηση ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σκόρπισε 500.000 ευρώ, δεν θα χαροποιήσει και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που έχουν καιρό να δουν «άσπρη μέρα».





Σχετικές φωτογραφίες:





eggrafo1.jpgeggrafo2.jpgeggrafo3.jpgeggrafo4.jpgeggrafo5.jpgeggrafo6.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: